Reuring over zichzelf

Reuring is gevestigd midden in een levendige woonwijk in de Amsterdamse Pijp. Wij serveren restaurantgerechten voor eetcaféprijzen. Het interieur ademt warmte en gemoedelijkheid en is sfeervol als een huiskamer. Ons team doet er dan ook alles aan om je bij ons op je gemak te doen voelen.

155 recensies

1 2 3 4 ... 16 ouder »

10 mei 2013

Gezellige drukte en een attente bediening. Kleine en overzichtelijke menukaart. Goede prijzen voor prima gerechten, die zeer smaakvol zijn en leuk gepresenteerd worden. Het lamsvlees was memorabel, de Steak Tartare als voorgerecht volgens het boekje, en dat is een stuk zeldzamer dan het klinkt. Dit overstijgt met gemak een eetcafé. Tempo van serveren ondanks een volle zaak helemaal goed. Wijnen per glas, en een karaf water is vanzelfsprekend. Zonder meer een leuke avond

Gegeten op: 27 april 2013.
Schrijver
Schrijver
Topproever

28 april 2013

Gisteravond voor het eerst hier geweest. Fles wijn erbij, eten besteld en 2 minuten later ging de telefoon. De jongste was in de stress geraakt op haar logeeradres en moest worden opgehaald. Eten helaas weer moeten afbestellen. Helaas, want alles wat langs kwam voor andere tafels zag er geweldig uit en rook nog beter. Het personeel van Reuring was uitermate meelevend. Sterker nog; ze kwamen een flute met bisque brengen, zodat we toch nog iets van de smaak mee konden pakken. Gastvrijheid en service zoals je maar weinig ziet in Amsterdam. Wij komen terug!!

Gegeten op: 27 april 2013.
rutgerbdh
rutgerbdh
Topproever

18 maart 2013

Na veel goede verhalen te hebben gehoord heb ik Reuring met een vriendin geprobeerd. Het ribstuk werd door vrienden van mij aangeraden en dus namen wij dat. Het vlees was heerlijk mals en de niet alledaagse groenten waren heerlijk en bovendien genoeg voor een maaltijd. Ik was blij dat ik geen voorgerecht had genomen. Ook de wijn is niet duur en van goede kwaliteit. Waar kun je nou nog een goede fles voor 17,50 bestellen? Waarom dan toch een relatief laag cijfer voor de service? Alhoewel het meisje dat ons bediende dat vol enthousiasme en erg vriendelijk deed, voelden wij ons niet welkom. Misschien kwam dat omdat wij de enigen beneden de 30 waren? Bij binnenkomst moest ik zelf hallo zeggen en aangeven dat ik had gereserveerd aangezien men na ons te hebben opgemerkt ongestoord verder ging met werken. Niet een heel warm welkom dus. Er werd die avond gefilmd maar er werd ons niet verteld waarom en gevraagd of wij er bezwaar tegen hadden. Een week later stond de film online met flink wat beelden van ons erin. Ik had het netjes gevonden als dit werd toegelicht. Wat dus naar verwachting een fantastische avond had moeten worden, was nu wel oke en dus niet genoeg voor mij om nog eens terug te komen.

Gegeten op: 9 maart 2013.
Betsy
Betsy

6 maart 2013

Leuk adres in de Pijp waar je goede steak tartaar kunt eten. Leuke menu's met diverse keuzes. smaakvolle gerechten en vriendelijke service. Bovengemiddeld aan een brasserie in amsterdam.

Gegeten op: 3 maart 2013.
Foodelicious
Foodeliciou...
Meesterproever

21 februari 2013

Het is niet de eerste keer dat wij hier komen eten! Wij zijn ook niet de eerste die het zeggen. Hier kun je geweldig eten voor een redelijke prijs. Kwaliteit is altijd erg hoog, de keuken is professioneel en top, de service en het decor zijn absoluut in verhouding en alles klopt gewoon. Wij komen hier graag eten en wij raden iedereen dit leuke adres in de Pijp.

Gegeten op: 31 januari 2013.
Ziocalogero
Ziocalogero

25 januari 2013

Hier met vrienden gegeten op aanrader van mijn familie omdat het makkelijk (en relatief goedkoop a 3,- p.u) parkeren is, goede kwaliteit en dito service. En inderdaad: zowel ik als mijn tafelgenoten hebben een goede avond gehad. Per gang 3 keuzes en zowel de tartare, black agnus en dessert waren zeer goed. Goede porties waarvan je wel vol zit maar niet te. Geen friet ofzo maar lekkere bijgerechten op het bord geserveerd. Service is goed (tenminste gewoon een gratis karaf water die wordt bijgevuld, toelichting van de chef en aardige bediening). Al met al een aanrader en reden om zeker nog eens terug te komen (ook al woon ik niet in Amsterdam).

Gegeten op: 24 januari 2013.
art
art

21 januari 2013

We hebben heerlijk gegeten. Gerechten heel smakelijk en zagen er mooi uit. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. We komen hier graag terug.
Vooraf verse franse creuzes en steak tartare geserveerd met een rauw eitje. Hofdgerecht de dagaanbieding met op de huid gebakken kabeljauw en verrukelijke linzen. Die vindt je niet vaak meer. De bediening is goed en omdat het restaurant klein is komt de chef zelf ook even een uitleg geven bij het gerecht.
De omgeveing is niet des restaurants maar verder prima.

Gegeten op: 18 januari 2013.
lodewijk1
lodewijk1
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

6 januari 2013

Heerlijk gegeten. Voorgerecht erg lekker, wel kleine portie. Ribsteak mals en lekkere garnituur. Huisgemaakte chocolade truffel bij de koffie, een aanrader!

Gegeten op: 5 januari 2013.
Connyslot
Connyslot
Proever in spe

2 januari 2013

Wij eten hier geregeld, het is een van onze lievelingstentjes. Het eten is van goede kwaliteit en boven het niveau van andere eetcafes. Je hebt 3 keuzes wat betreft voor- en hoofdgerechten en bij de hoofdgerechten heb je altijd een vlees, vis en vega keuze. Het lekkerste gerecht dat ik hier een keer gegeten heb is de rog. De bediening is prima, je mag de wijnen proeven voordat je kiest, maar wij nemen nu altijd de Verdejo. Een andere keus wat betreft de rode wijnen zou van mij wel mogen.

Gegeten op: 6 juli 2012.
Maya77
Maya77
Proever

2 december 2012

Heerlijk gegeten! Door vergissing kwamen 2 van de 4 hoofdgerechten op een andere tafel. Even later kwamen de 4 hoofdgerechten maar van 2 was het minder warm. Tartaar met ei was super! Bediening heel zorgzaam! Reuring bidet binnen reuring maar het ligt ver buiten de drukte. Absoluut de moeite! Prijs kwaliteit : goed!

Gegeten op: 1 december 2012.
erpann
erpann

1 2 3 4 ... 16 ouder »

Schrijf zelf een recensie over Reuring