KeukenEetcafé, Frans, Internationaal & Brasserie

BasJannink BasJannink 29 april 2009

Van begin tot eind genoten van de heerlijke gerechten die we voorgeschoteld hebben gekregen. Het hoofdgerecht dat beschikbaar was voor €12,50 smaakte super.
Een gastvrij ontvangst in dit sfeervolle en trendy restaurant. Verder wordt er veel gedaan om het je naar je zin te maken, kortom: goede en vriendelijke bediening!
De stijl is prachtig en het is er prettig verlicht. Toen we er waren was het er gezellig druk, enorm sfeervol.

Een aanrader!

mandy84 mandy84 29 april 2009

Sfeervolle en ontspannen sfeer. Heerlijk eten, prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik ga hier zeker nog een keer eten. En wie weet ga ik daarna naar een theatervoorstelling.

Proever48531 Proever48531 12 september 2008

Ik kan me alleen maar aansluiten bij mijn voorganger: ontspannen leuteren en ondertussen de prettigste happen voorgezet krijgen. Hoe je door een hamburger nog verrast kan worden... Aardige types ook, in de bediening; zeer behulpzaam. Echt een aanwinst voor de Gooise horeca!

Proever13009 Proever13009 11 september 2008

Wat een super relax-plek zeg! Een groot en lekker hoog terras waardoor je heerlijk uitzicht hebt en toch rustig kunt zitten. De sfeer, muziek, aankleding en bediening zijn allemaal even goed. Sowieso een plek om te onthouden ivm het gezellige theater dat er bij hoort.

Proever43090 Proever43090 17 januari 2007

Verwacht geen bijzondere gerechten, maar de uitvoering van de \'standards\' is prima. Daarnaast is het een zeer aangename ruimte, zeer hoog en ruim. Vriendelijk personeel. Prima keus voor een diner op een theateravond of een doordeweekse afspraak. Ze zijn net twee maanden open; hopelijk slagen ze erin het niveau te handhaven of zelfs te verbeteren.

Geef zelf je mening over Grand Cafe Gooiland

Maandagvan 12:00 tot 23:00
Dinsdagvan 12:00 tot 23:00
Woensdagvan 12:00 tot 23:00
Zondagvan 12:00 tot 23:00

Meld dit restaurant als gesloten