Ik bestel hier regelmatig pizza, pasta of iets Turks en kom ook nog wel eens langs om in het restaurant te eten. Het personeel is erg vriendelijk, soms staat de muziek wat te hard maar dat kent ook zo z'n charme wel. De eigenaar is een enthousiaste man die erg zijn best doet om het je naar de zin te maken. Verder zijn de pizza's prima, maar ik raad iedereen toch vooral aan om ook eens iets Turks van de kaart te proberen! De kofte zijn heerlijk en de baklava toe mag je ook zeker niet missen! Jammer genoeg is het er niet altijd even druk waardoor het ons nog wel eens is gebeurd dat we alleen in het restaurant zaten. Kortom, een prima restaurantje om even lekker (en goedkoop!) te gaan eten, maar voor een speciale avond zou ik wel iets anders kiezen.
De zes door ons bestelde pizza's waren alle nogal gewoontjes, verre van wat je noemt 'echt Italiaans'. Toch wat teleurstellend als de naam van het restaurant 'Venezia' luidt...
Het was vrij druk, waardoor we wat langer op onze pizza's moesten wachten, hetgeen begrijpelijk was. Misschien daarom was het personeel wat gehaast, maar bleef desalniettemin wel vriendelijk.
Dat dit een Turkse pizzabakker is, wordt wel erg nadrukkelijk bevestigd door de Turkse achtergrondmuziek. Niet iedereen houdt daarvan... De muziek zou beter neutraler gehouden kunnen worden.
Een Italiaans restaurant zoals de naam al doet vermoeden. De inrichting is niet overdreven maar wel gezellig. De bediening is vriendelijk.
Natuurlijk zijn er pizza´s te bestellen maar ook andere gerechten met Italiaanse invloeden.
Niet echt een verfijnde keuken, maar toch wel smakelijk. Een wat overdadig gebruik van sauzen bij het vlees.