KeukenBbq, Grill
Openingstijden11.00-22.00 uur, wo gesloten

wverkerk wverkerk 10 april 2012

Heerlijk gegeten voor een prima prijs! Vriendelijke, snelle bediening. Kleurrijk, modern, verzorgd interieur.
Na aanschuiven aan tafel meteen een stukje brood met kruidenboter op tafel, top!
We waren met 3 personen en hebben het volgende besteld: Saté van varkenshaas met satésaus, Ossenhaas Dikkemik (ossenhaasmedaillon met gamba's) en Zeewolffilet met kreeftensaus. Daarnaast kregen we gebakken aardappels en salade op tafel. Stuk voor stuk erg genoten van ons gerecht, ook de bijgerechten waren uiterst smakelijk, evenals de wijn.
Aanrader!

l1s3tt3 l1s3tt3 20 juni 2011

Wat een gezelligheid bij dit Restaurant. Het ziet er leuk uit en het eten was heerlijk. Het is al enige tijd geleden dat wij hier hebben gegeten, dus ik weet niet meer precies wat ik en mijn partner besteld hadden. Het staat ons enkel nog levendig bij dat wij erg hebben genoten en dit restaurant nog steeds aanraden bij vrienden en kennissen. Zeker een bezoekje waard!

elanghout elanghout 6 juni 2010

Gisteren heerlijk gegeten in de sfeervolle tuin van Dikkemik. Het royale voorgerecht, Asperges met gemarineerde zalm, was goed van smaak en een zeer lekkere combinatie. Het hoofdgerecht, ossehaas Dikkemik, is een aanrader. Een heerlijk stukje mals ossehaas vergezeld met een aantal garnalen. Op het dessert, een chocoladebrownie met chocolademousse, heb ik ook niets aan te melden. Gewoon heerlijk. De bediening was aardig en attent. Het enige minpuntje is de prijs, die ik iets te hoog vind voor het gebodene.

Proever67414 Proever67414 17 november 2007

Wat een verassing!
Een mooi klein pandje, moderne maar heel gezellige inrichting, leuke bediening én heerlijk eten. De Ossehaas Dikkemik is zeer aan te raden.

Proever55064 Proever55064 24 december 2006

Zeer mooie tent. Ben geheel toevallig in deze tent terecht gekomen toen ik weer eens in groesbeek was en wat wilde gaan eten. De opzet van deze tent is zeer modern en achter het gebouw zit een prima terras dat er uitstekend bij ligt. De keuken is open en dus kun je zien wat er gebeurd. De bereiding is prima en gebeurd netjes. ook de bediening is netjes en snel. De mensen komen vriendelijk over en weten wat ze doen. De gerechten zijn netjes qua smaak en zijn redelijk vers. Deze tent is nog te klein om alles dagvers te kunnen hebben maar de kwaliteit is prima. Groesbeek telt een aantal eetgelegenheden maar deze is qua uitstraling de moeite waard. Ik wil er zeker weer eens heen om te kijken of zij de verwachtingen van het concept waar kunnen blijven maken.

Geef zelf je mening over Dikkemik Grill & Eetbar