Proever52121 18 april 2012 | |
Als mijn vader in Rotterdam is wil hij alleen maar in de Magneet Kralingen eten. Heerlijk eten voor een mooie prijs. Gezellige bediening en de ijsfondue was heel bijzonder en erg lekker! Tot snel! |
moreorless 6 januari 2012 | |
Prijs kwaliteitverhouding niet in orde. Een zeer kleine rib-eye die ook niet goedkoop is. Spare-ribs waren flauw, sausjes die erbij zaten smaakte niet goed. Bij allebei de gerechten werd een halve tomaat geserveerd met gesmolten kaas, dit betrof een welbekende 'waterbom' zonder smaak. Bovenste laag van de patat was goed, daaronder dreven ze in het vet. Jammer, erg tegengevallen en dan is het absoluut te duur voor de geleverde kwaliteit. We waren er al een tijd niet geweest en hebben zojuist definitief ons laatste bezoek gehad. Bediening was vriendelijk, maar dat compenseerde niet het slechte eten. Gemiste kans in deze kritische tijd. |
CrystalMarga 19 juli 2011 | |
Heerlijk gegeten, de proeverij was superlekker, de koffie wordt geserveerd met een extraatje, ruime porties, mooi vernieuwd terras met heerlijke stoelen, t heeft alles wat ik van een eetcafe verwacht, voor de bediening kom ik graag terug! |
JRR 18 juli 2011 | |
Heerlijk op het terras gegeten, ondanks de drukte nam de bediening goed de tijd voor ons! Een aanrader!! |
CvdS_te_R 17 juli 2011 | |
Ik heb vele malen het gerecht “Surf en Turf” in de andere vestigingen van de Magneet (Poortugaal en Heenvliet) gegeten en weet dus wel wat je kan verwachten (voor 22.50).
Proever2657 11 juli 2011 | |
Gezellig buiten gegeten nu het zonnetje weer schijnt en het terras helemaal veranderd is.Vriendelijk personeel en lekker eten. niets mis mee. |
Laralee 28 juni 2011 | |
Met dochter (11 jaar) en man op een mooie zondag op het terras gegeten. Bediening is vlot en fris. Bouillabaisse, salade geitenkaas en kip sate waren goed klaar gemaakt. Prijs kwaliteit verhouding in orde. Op het terras zaten gezinnen, senioren en oudere jongeren. Ideaal adres om goed en gezellig te eten. |
bianca72 18 april 2011 | |
Met een groep van 7 vrouwen prima gegeten. Met alle wensen (vegetarisch, glas water voor medicatie) wordt rekening gehouden. Proeverij van nagerechten ook erg geslaagd. Vriendelijk, attent en vlot personeel. Alleen dat parkeren.... |
Lexi6 17 maart 2011 | |
Ben hier afgelopen week (weer) geweest. De sfeer is erg gemoedelijk en ontspannen. We hebben 2 gangen gegeten en die waren beide erg lekker (slakken, hollandse garnalen en sate). Het personeel is erg vriendelijk, de service goed al had deze iets sneller gemogen maar het was niet storend. Absoluut een aanrader voor een informeel etentje! |
amanda1987 18 januari 2011 | |
We zijn er per ongelijk beland omdat het restaurant waar we wilden eten vol zat en waren aangenaam verrast.
Geef zelf je mening over MagnEetcafé