Prijs kwaliteitverhouding niet in orde. Een zeer kleine rib-eye die ook niet goedkoop is. Spare-ribs waren flauw, sausjes die erbij zaten smaakte niet goed. Bij allebei de gerechten werd een halve tomaat geserveerd met gesmolten kaas, dit betrof een welbekende 'waterbom' zonder smaak. Bovenste laag van de patat was goed, daaronder dreven ze in het vet. Jammer, erg tegengevallen en dan is het absoluut te duur voor de geleverde kwaliteit. We waren er al een tijd niet geweest en hebben zojuist definitief ons laatste bezoek gehad. Bediening was vriendelijk, maar dat compenseerde niet het slechte eten. Gemiste kans in deze kritische tijd.
Heerlijk gegeten, de proeverij was superlekker, de koffie wordt geserveerd met een extraatje, ruime porties, mooi vernieuwd terras met heerlijke stoelen, t heeft alles wat ik van een eetcafe verwacht, voor de bediening kom ik graag terug!
Ik heb vele malen het gerecht “Surf en Turf” in de andere vestigingen van de Magneet (Poortugaal en Heenvliet) gegeten en weet dus wel wat je kan verwachten (voor 22.50).
In dit geval bestond het gerecht uit een paar stukjes vlees en welgeteld 3 garnalen. Toen we na afloop hier wat van zeiden was het weerwoord: “We hebben ons aan de voorschriften gehouden”. Eigenlijk was het schandalig dat men het nog probeerde te vergoeilijken.
Daarnaast was de bediening ronduit slecht. Men had alleen oog voor de mensen die op het terras zaten en niet voor de mensen die binnen zaten.
Geen wonder dat de gemiddelde beoordeling voor eten maar een 6.8 en voor service een 7.3 is.
Wij gaan hier niet meer eten.