7.6
Toon telefoonnummer (0547) 272 025

KeukenEuropees
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Henniezwe Henniezwe 2 maart 2012

De vorige keer hadden we wat opmerkingen over het eten, maar nu was het echt verbeterd.
We hebben eendenborst, zalm en Gamba,s gegeten en heerlijk gegeten, vooral de Gamba's waren super lekker. Ga zo door, wij geven een 7.

nmpapillon nmpapillon 14 november 2011

Mooi grand café met warme uitstraling. Bediening sympatiek. Menu kaart spark ons aan. Ook verschillende vegetarische gerechten die de standaard "kaas in bladerdeeg hapjes" ontstijgen. Jammer dat het in de uitvoering iets te wensen over liet. De risotto was nog niet gaar. De Scampí's met rode pepertjes en mihoen waren wel prima.

Henniezwe Henniezwe 15 oktober 2011

Het was onze bedoeling om het menu van vis te nemen, maar tot onze verbazing zagen wij dat er Dorade geserveerd werd. Niets mis mee, maar wel de goedkoopste vis die er te krijgen is en dat vonden we voor € 32.50 wel aan de prijs. We hebben toen de keuze gemaakt voor de Steak Black Angus.
Het vlees was goed, maar smakeloos en de sinaasappelsaus ontbrak. Ook de bijlage van aardappels en groeten waren smakeloos. Op de tafels stonden overal peper en zout stelletjes, zodat je het eten zelf op smaak kon brengen. Wel slim bedacht, dan kan de kok het eten tenminste niet verknallen.
Bij het afrekenen moet je wel even goed kijken of er niet te veel berekend is.

hjmf1954 hjmf1954 31 januari 2010

Het eetcafe is gesitueerd in een monumentaal pand in het centrum van Goor. Op weg naar het Theater hebben we het Wintermenu (gerookte eendenborstcarpaccio met uiencompote en Hertenbiefstuk met cranberry-rode portsaus) gegeten. Prima. Daarbij de rode huis, een Chileen en daar houden wij van. Leuke entourage, huiselijke bediening. Er zijn speciale aanbiedingen voor mensen met een theater pas. Een aanrader ook als je niet naar het theater gaat.

Proever82455 Proever82455 13 oktober 2008

Op een maandagavond in oktober leek het plaatsje Goor verlaten. Veel etablissementen waren gesloten, de spoeling was dus dun. Op een prominente lokatie brandde echter licht en stonden deuren open. Dit bleek Grand Cafe Zon te zijn. Groot terras, binnen royaal opgezette tafels, inrichting pubachtig, niet veel mensen. Een fris uitziende en vriendelijke jongeman bracht de kaart en vertelde over het maandmenu. Het klonk goed, maar zou te veel zijn, omdat het nog vrij vroeg in de avond was. Mijn partner en ik kozen beiden beenham in mosterdsaus. Voor ieder twee hammetjes met luxe garnering die leuk geschikt geserveerd werden in een zwarte kom op zwart servet op een wit bord. Erbij, ook in witte en zwarte schaaltjes, gebakken gekruide aardappeltjes, lof/tomaatjes/kaas gratin, lof/prei/komkommer/pestosalade. Alle gerechten waren verrukkelijk, ook al konden de aardappeltjes heter zijn. De portie vlees was groot. Daarom geen plaats voor dessert helaas, maar goede koffie met uitstekende bonbons.
We zagen geen andere gasten, maar er kwamen plenty schotels voorbij, die er aantrekkelijk uitzagen. Wanneer in Goor, ik kan Zon van harte aanbevelen.

Geef zelf je mening over Grand Café Zon

LunchDiner