| Keuken | Italiaans |
| Gemiddelde menuprijs | €18.00 |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
claus17 12 oktober 2011 | |
Lekker eten, leuke prijzen en gezellig restaurant. Neem wel de tijd; erg snel is men hier niet! |
bl 7 augustus 2011 | |
leuk pand maar niks echt Italiaans......voor iemand die echt de Italiaase keuken kent,,,,niet aanbevolen |
DHemken 24 juli 2011 | |
Steeds weer komen wij terug bij deze pizzeria als wij in de buurt zijn. Vriendelijke en adequate bediening, een keuze uit heel veel pizza's. De pizza's zijn heerlijk en met zorg gemaakt. Een aanrader. Op vrijdagavond om 17.30 u zat het al vol. Ga zo door Fontanella! |
mrkoen 1 september 2010 | |
Tijdens het Boeskoolfeest hier een heerlijke pizza slice gegeten. Zodoende de week erna uit eten geweest hier. De pizza's zijn van zeer hoge kwaliteit. Erg lekker en niet duur! De saladebar is ook een aanrader. Het is er wel druk (ook doordeweeks) dus reserveren is aanbevolen. |
Steffie1979 5 augustus 2010 | |
Al geruime tijd is La Fontanella een goed italiaans restaurant dat ook bekend is buiten Oldenzaal. De menukaart is uitgebreid en de service is vriendelijk en goed. |
Geef zelf je mening over La Fontanella