katje 18 maart 2012 | |
Het is het allemaal niet. Op de kaart afgaande verwacht je heel wat, maar de kok is bepaald geen culinair wonder ook niet op eetcafe niveau.
joshd 31 augustus 2011 | |
Aparte inrichting, beetje sprookjesachtig.
Christelhd 29 augustus 2011 | |
Goed gegeten, ruime porties, goede prijs kwaliteit verhouding alleen het rood/paarse licht in het restaurant is storend. Je kunt de kwaliteit van het vlees niet zelf beoordelen. Alles heeft dezelfde kleur! Ook de geplastificeerde menukaarten komen wat goedkoop over. |
Sherina 30 september 2010 | |
Leuke tent, sfeervol en hip ingericht.
huge 5 januari 2010 | |
Leuk ingericht, kleurijk. Zoek de stoel die het lekkerst zit. Zeer vriendelijke bediening. De wraps (lunch) worden koud geserveerd en dat is jammer. Niet duur, maar wel aan de prijs. Overigens lekker en genoeg gegeten! |
Gustaaf 26 oktober 2009 | |
Gegeten met twee disgenoten op zaterdag 24 oktober 2009. Gezellig interieur, hartelijke ontvangst. De menukaart voldoet voor een eetcafe. Ik had als hoofdgerecht de "Vistajine" Marokkaanse stoofpot met verschillende vissoorten en groenten. Dat smaakte me goed, lekker gekruid. De bijgerechten, gebakken aardappelen,frites, salade en groentemengsel worden op een standaard geserveerd, originele manier van presenteren. Een topper was het toetje dat ons alledrie beviel: gepofte appel met kaneelijs, een aanrader. Als ik weer in de buurt van Schagen ben, zou ik er nog wel een keer willen eten. De prijs-kwaliteitverhouding is OK. |
Proever40772 5 juli 2008 | |
Prettig restaurant!lekker eten!aardige bediening.Houden zo! |
Proever71280 15 februari 2008 | |
Zeer leuk restaurant, leuke inrichting. Het lijkt wel altijd vol te zitten als ik er ben en dat is altijd een goed teken.
Proever68283 29 november 2007 | |
Ja natuurlijk!!! Wat een geweldig restaurant...apart interieur, heel uniek! Leuk!
Proever49297 8 mei 2007 | |
Erg lekker gegeten en superattend personeel! Vaak zijn het de kleine dingen die \'t \'m doen. Ons tafeltje wiebelde een beetje, niet storend of zo, maar het viel me op. Een serveerster zag dat ik er mee bezig was en kwam zonder vragen lang met de oplossing. Eten en drinken werd zonder vragen direct bij de juiste personen neergezet. En ja, het eten was ook heerlijk. Afgezien vanhet feit dat er weinig gerookt werd, was er evengoed een aparte rookvrije ruimte, waardoor je puur het eten ruikt en proeft, zonder toevoeging van rook. Kortom: een eetcafé/restaurant dat zich 200% richt op het genot van de klant. We gaan er zeker vaker eten. |
Geef zelf je mening over Grand Café 1741