| Keuken | Eetcafé |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
peruaantje 26 februari 2012 | |
Ik hoorde van anderen dat je naar de Tamme Boer moet gaan eten! Ik ben kritisch en werk zelf in de horeca dus ik was benieuwd en alle recensies gelezen! Ik vond 't goed, niet super duur! Wij aten voor nog geen 40 euro p.p en we waren met z'n 6.... minpunt geen tandenstokers en de olie moest echt ververst worden want die patat was hard, niet vers, knapperig enzo! Dat was 1 hele groot minpunt! Eten was goed, topbediening! Viel me op dat ze vroegen Om wat meer drinken! Dit doen de meeste restaurants niet! |
b8515458 21 februari 2012 | |
Inmiddels kind aan huis en jammer dat ik niet z'n tent dichter bij huis heb in Den Haag. Rij er niet speciaal voor om maar zeker de moeite waard. |
Esther1969 5 september 2011 | |
Ben er een aantal keren geweest, maar nu ik bij andere restaurants ben geweest is hij helemaal niet zo goedkoop.... en wat ik echt niet lekker vind is de koffie,... niet een lekker bakkie verse koffie bonnen koffie maar uit een automaat met poeder...jammer |
rijntje 2 juli 2011 | |
De sfeer en de bediening zijn prima. Het eten hoort echt bij een eetcafe en is oke. De hoeveelheden zijn flink. Ook al bestel je een maaltijdsalade en zit bij de andere gerechten al brood en salade, toch komen er friet en groenten op tafel.
Yummie 19 november 2010 | |
Wij zijn hier inmiddels kind aan huis. Kan niet anders zeggen dan dat dit een toptent is. Eerlijk en goed eten voor een prima prijs, leuke sfeer en geweldig personeel. Voor een eetcafé een erg indrukwekkende kaart met als vast item het Proeverijtje als voorgerecht, 3 voorgerechtjes in 1. Steeds wisselend, maar altijd heerlijk. |
Geef zelf je mening over De Tamme Boer