1 2 3 4 ouder »

haarlemhenk haarlemhenk 8 mei 2012

Ik eet hier vaker en het eten is heerlijk, de huiswijn ook! De bediening is authentiek Italiaans (en sommige spreken dus geen Nederlands) en het is wel eens een beetje chaotisch.

Maar als je geen haast heb en op een leuke locatie gezellig en lekker wil eten zou ik ora zeker aanraden!

Al die negatieve reacties hier vind ik enigszins overtrokken, ik heb inderdaad wel eens op de bediening moeten wachten maar ik heb hier nog nooit slecht gegeten!

nicole8 nicole8 1 mei 2012

Een keer, nooit meer.. slechte bediening (spreekt ook geen nederlands alleen italiaans en engels), 2uur moeten wachtten op het hoofdgerecht wat tot overmaat van ramp aangebrand was en droop van het vet. Bij het afrekenen hebben wij hier op een beleefde manier iets van gezegd tegen de eigenaar maar deze man wou totaal niet luisteren, vertelde ons dat het niet waar was wat wij vertelde en verhief zelfs zijn stem.
Wij gaan in ieder geval nooit meer naar dit restaurant en zullen het andere mensen ook niet aanbevelen.

culipeter culipeter 25 april 2012

Na enkele jaren overgeslagen te hebben weer eens bezocht. Reden om dit restaurant te mijden was niet het eten maar de dramatisch slechte bediening. Vorig jaar weer eens binnengelopen. Nu werden we zowaar vlot bediend en de pizza was echt uitstekend, precies zoals ik op de beste plaatsen in Italie heb gegeten. Dunne bodem en geurig. De beste pizza's in Haarlem als je tenminste van de ware Italiaanse pizza houdt.
Heb wel gemerkt dat je niet op het spitsuur moet komen, en zeker niet in de zomer als het terras open is, want dan kan het nog steeds goed fout gaan in de bediening. Dus een beetje een restaurant met een gebruiksaanwijzing maar de pizza..... Andere gerechten heb ik hier nog nooit gegeten dus daar geen oordeel over.

drdjrnl drdjrnl 9 april 2012

Ja het lijkt wel echt Italiaans maar nee het is te wisselvallig en niet het geld waard.
Ik verwacht tot een serieuze service met glimlach, ook als je geen nederlands praat. Die glimlach is internationaal.
En dan het ene gerecht heerlijk en het volgende plat van smaak als of de kok er even niet was

Kaag Kaag 4 april 2012

Authentiek en toch onconventioneel. Als je van het echte leven houdt en pure ingrediënten i.p.v. keeping up appearance en interieur, dan moet je hier zijn. Er is kunst, er zijn bomen in het restaurant en niemand 'doet amerikaans vriendelijk'. De amaretto is een echte aanrader!

amk amk 24 februari 2012

niemand sprak nederlands, bediening was traag en negeerde je gewoon, liep een kat door de zaak (vind ik wel gezellig, maar niet echt hygiënisch of handig voor mensen met allergieën), heel kleine porties, smaak was oké maar beter gehad, na wel 3 keer om de rekening gevraagd te hebben kreeg ik pas te horen dat je die niet kreeg maar naar de bar moest lopen waar de vrouw die met me afrekende me niet aan keek, niets zei en gewoon het pinautomaat al ingevuld voor me neer plofte en wegliep. niet vaak zoiets meegemaakt, schandalig.

Frans Goorhuis Frans Goorhuis 30 december 2011

zijn hier vanavond voor de eerste keer geweest en hebben goed gegeten. Prettige bediening die inderdaad wel wat sneller kan zoals veel mensen al hebben aangegeven. Maar wij nemen de tijd voor een etentje en dan maakt de tijd niet meer zoveel uit. Drankjes kwamen overigens wel snel op tafel. Op kritiek wordt goed gereageerd en de eigenaar was er zelfs blij mee. Wij vonden de citroentaart wel erg royaal bestrooid met limoncello waardoor er geen andere smaak te proeven was. Koffie was niet warm en die werd zonder morren vervangen door nieuwe exemplaren.Uitstekende wijnen hebben ze in ieder geval wel.

DiBo DiBo 26 september 2011

Bediening was vriendelijk doch gestressed door onderbezetting, maar laat dat van ondergeschikt belang zijn. Het eten was prima. De lekkerste mozzarella die we in NL aten in een iets te groene salade (lees: te weinig tomaat) en een geweldige pizza zoals je op de hoek in stad in Italie eet.

MamCL MamCL 4 september 2011

Het eten was snel klaar en echt heeeeeeeeeeeeeerlijk!!!!! Het restaurant was gezellig ingericht. We komen zeker een keer terug.

Habiba Habiba 3 september 2011

Al met al redelijk. Wij zaten in de binnentuin, mooie lokatie maar heel onrustig door spelende/gillende kinderen. We werden bediend in 4 verschillende talen, door 4 verschillende mensen. Opzich best grappig. Eten was goed van smaak, maar had wel iets grotere porties verwacht. Ik ga nog wel eens terug.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Ristorante Ora