| Keuken | Italiaans |
| Huiswijn per fles | €13.00 |
| Huiswijn per glas | €2.95 |
| Openingstijden | 17.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
cwindt 17 mei 2012 | |
Zeer bereidwillige gastvrouw. Vriendelijke bediening, echter met een hoog stageniveau.
Zeppo 9 september 2011 | |
Prima pizza's, en voorgerechten. Correcte bediening, schoon. Geen pretenties maar wel heel lekker eten voor nette prijs. Kortom, een uitstekende pizzeria waar we regelmatig graag terugkomen. |
Hohlaubgrat 16 april 2011 | |
Simpel, maar vriendelijke mensen, schone zaak en prima eten. Lekkere pizza's, heerlijke pasta's, fantastisch schepijs en sinds kort heel goede spare-ribs. Hier komen we graag en vaak voor de afhaal, maar met vrienden aan de grote tafel binnenzitten is ook gezellig. |
alexander71 25 juli 2010 | |
Tja, toch jammer dat zo'n mooi dorp als Leersum zo weinig goede restaurants heeft. Don Nino ontstijgt het niveau van een italiaans eetcafe helaas niet. (in de kleine dorpen eet je daar overigens stukken beter) uitzondering is de prijs van de wijn. een fles wijn (eenvoudige Verdicchio voor 19 Euro) lijkt op restaurantpretenties. Toch jammer, nu er zoveel echte lekkere italiaanse wijnen zijn. Don Nino heeft ze niet. Pizza's zijn ook niet heel bijzonder. |
hapap 11 mei 2010 | |
2x pasta; 1 pasta was goed, 1 was vrij smakeloos. 1x pizza was wel goed. Bediening redelijk. Duurde meer dan een uur voordat we het eten hadden. Wijn is maar matig en niet goed op temperatuur. Sfeer redelijk. Restaurant was kil. Erg jammer, we hadden veel goede verhalen gehoord maar dit is helaas niet uitgekomen. |
Geef zelf je mening over Don Nino