| Keuken | Frans |
| Huiswijn per fles | €13.75 |
| Huiswijn per glas | €2.45 |
| Openingstijden | 16.00-21.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Martin Samsom 14 september 2011 | |
Ja hoor, nog steeds in orde, attente service, lekker eten - de Tournedos Rossini kan niet beter - goeie wijntjes. Bkij dat de gastvrouw en daarmee het restaurant weer helemaal okay zijn. |
Tegelaar 22 augustus 2011 | |
Gisteravond ben ik voor de zoveelste keer bij De Heeren van Velsen gaan eten. Ik had al veel eerder een recensie willen schrijven, maar misschien is deze des te waardevoller. Ondanks het feit dat ik er zo vaak heenga, weten ze me keer op keer te verrassen. Het tempo ligt precies hoe je het hebben wel, er zitten steeds lekkere culinaire verrassingen tussendoor, de bediening is super en de koks koken echt geweldig. Ga erheen! |
pollepel 5 december 2010 | |
Prima zaak om even gezellig te eten in een "huiskamer" sfeer.
Martin Samsom 20 mei 2010 | |
Nu de eigenaresse weer op de been is, gaan de zaken als vanouds: goed eten, opgewekte bediening en behoorlijke wijnen. Enige echte minpunt nu, is de menukaart die al 100 jaar hetzelfde is. Probeer eens wat anders! |
severt 23 november 2009 | |
gezellige sfeer goed eten en vriendelijke attente bediening. uniek gelegen bij oud velsen. |
Geef zelf je mening over De Heeren van Velsen