ActiviteitenCatering
KeukenDim sum & Fusion
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

21 april 2013

Super vriendelijke bediening door een paar jonge meiden. Mooi restaurant maar als het koud is buiten moet je niet bij het raam gaanzitten(er komt me toch een kou uit het kelderluik!)
We handen hier met een groupon voucher gegeten en persoonlijk vond ik het zij. Geld niet echt waard. De poties waren soms erg klein en de smaken waren erg saai en smakeloos. Leuk voor een keer...

Gegeten op: 11 april 2013.
Xkimm
Xkimm
Expertproever

23 januari 2013

Hier gegeten naar aanleiding van een Groupondeal. Wel al eens eerder geborreld. Menu bestond uit fusion asian food waaronder gebakken drumsticks tot aan gefrituurde sushi. Bijzonder, maar erg smakelijk! Een aanrader voor als je een keer wat anders wil dan alleen de 'standaard'-sushi.

Gegeten op: 12 januari 2013.
chantall-d
chantall-d
Meesterproever

23 januari 2013

Vorige vrijdag week met een Groupon deal (5-gangen) bij Nooch gegeten. Het eten was lekker en gevarieerd, voor iedereen wat wils. De service was aan het begin van de avond een beetje traag (wat vreemd was want wij waren de enige in de zaak) maar naar mate de avond vorderde nam de snelheid van de bediening ook toe.

Met de Groupon deal is onze nieuwsgierigheid gewekt en we komen zeker een keer terug om wat van de vaste kaart te bestellen.

Gegeten op: 18 januari 2013.
Webbje
Webbje
Topproever

14 januari 2013

voortreffelijk gevarieerd Aziatisch eten;
bijzonder was de gefrituurde sushi, maar ook niet te versmaden de Vietnamese salade
De sfeer is heerlijk relaxed, de akoestiek voortreffelijk en de bediening zeer attent

Gegeten op: 11 januari 2013.
frank35
frank35
Expertproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

12 januari 2013

Groupondeal 5-gangen viel tegen; veel gefrituurd en weinig echte smaken. De gefrituurde sushi waar iedereen vol van is, vonden wij als echte sushi liefhebbers weinig aan. Van de 5 gerechten waren er 3 gefrituurd, de overige 2 (salade met noedels en rijst met beef terriyaki) waren wel aardig. We moesten 45min wachten op 1ste gang, er was iets misgegaan, verder aardige bediening.

Gegeten op: 11 januari 2013.
jolanda-westerpark
jolanda-wes...
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Nooch

Schrijf hieronder je recensie over Nooch. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Woensdag12:00 - 22:00
Donderdag t/m Zaterdag12:00 - 23:00