| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
athevandijk 26 februari 2012 | |
Alles wat je hier kunt drinken en eten is uitstekend. Het enige bezwaar (dat komt met het personeel) is dat we soms zelf moeten vragen om- en lang wachten op bestek, of op de rekening. Maar daar kiezen we ook voor. |
Pieter H. 7 februari 2011 | |
Sympathieke, goedlopende zaak. Vooral veel gezinnen strijken hier neer. Lekkere broodjes en salades die met aandacht worden bereid en opgediend. Op een bon kruis je je eigen wensen aan, die goedlachs worden ingewilligd. Zitten en eten aan de lage tafel is niet aan te bevelen. |
M&K1507 28 februari 2009 | |
Voor een lunch een van de betere gelegenheden in Zoetermeer. De kwaliteit van de gerechten is goed. De bediening (mensen met een beperking) is vriendelijk en behulpzaam. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Wat mij betreft een aanrader! |
dhans 3 augustus 2008 | |
Deze tent wordt gerund door geestelijk gehandicapten, met enige begeleiding. Dat doet niets af aan de kwaliteit van de (lunch)-gerechten; die is prima. Van de vriendelijkheid van het personeel kunnen een hoop restaurants nog veel leren. |
Geef zelf je mening over de Lunchcafé Zoetelaar