Kimchi House is klein en niet heel gezellig. De bediening is echter vriendelijk en het eten erg lekker. All-you-can-eat menu is redelijk betaalbaar en gevarieerd.
Verschillende keuzes en variaties en verse ingrediƫnten.
Zeer vriendelijke bediening, een echt authentiek Koreaans moet je hier niet verwachten maar voor dat prijs is het best wel lekker en gezellig !
Dus een aanrader..
Authentiek Koreaans eten, met heerlijke Kimchi, BBQ, en andere gerechten zoals, Bibimbap en Bulgogi. Een all-you-can-eat restaurant, met verse producten van uitstekende kwaliteit. Vriendelijke en snelle bediening. Een echte aanrader dus.
Hoewel op details wel wat aant te merken is op de authenticiteit is dit restaurant een aanrader voor mensen die Koreaans willen eten. Na in Korea gewoond te hebben is het een plezier om hier te eten. Goed eten,zelfs meerdere soorten Koreaanse alcohol en zeer attent personeel
Top restaurant als je van Koreaans eten houdt. Heb zelf een tijdje in Korea gewoond en dit is zeker authentiek Koreaans eten. Er is teveel lekkers om uit te kiezen! Voor ons altijd een feest als we weer hier uit eten gaan.