Voor echt anders uit eten aan de rand van de binnenstad vlakbij de Stadsschouwburg.
Het enige restaurant in het Noorden met een traditionele Belgische keuken.
Je kan bij ons een heerlijke maaltijd krijgen met echte Belgische frieten erbij of je uitgebreid culinair laten verwennen met ons 3-gangenmenu naar keuze.
Ook hebben wij ook een mooie wijn- en een uitgebreide Belgische bierkaart.
Heerlijk gegeten bij de 2 Belgen. Klassieke gerechten, verfijnde smaken en goede wijn ernaast. Het hoofdgerecht sloot prima op elkaar aan, in mijn geval een duo van kalfsoester en kalfstong (heel mals en zacht!) met een rijke madeirasaus en knolselderijpuree. De goede combinatie en hoeveelheid maakten eigenlijk de frieten en groentebijgerechten overbodig. Ook voor de vegetariër is er voldoende keus. Inclusief prettige service is dit restaurant een absolute aanrader in Groningen.
Gewoon een goed restaurant voor met z'n tweeën. Wij waren er doordeweeks terwijl het erg rustig was (zeer slecht weer buiten) De gerechten waren niet creatief spannend maar gewoon erg goed bereid. De kwaliteit van de producten is prima (vers). Er staan ook (en stonden) klassieke oud-Hollandse en oud-Belgische gerechten op de kaart. Leuk! Ruime keuze aan wijn en bier. En de muziek is prima! (Jaques Brel en Hooverphonic bijvoorbeeld, nog twee geweldige producten uit België)
Het eten is hier van hoge kwaliteit de smaken kloppen dat zie je lang niet overal. de bediening doet hun werk erg goed ze weten precies waar ze over praten!!! Ga zo door bedankt voor de leuke avond tot de volgende keer
Hier nu twee keer gegeten en beide keren was het heerlijk! Zalige Belgische gerechten, vriendelijke bediening, kortom; een echte aanrader! Het is jammer dat het nog niet echt bekend is, want dit restaurant verdient meer aandacht. Er staan bijzondere gerechten op de kaart die je niet overal tegen komt.
Van amuse tot aan het nagerecht genoten van het heerlijke eten, de wijn, de achtergrond muziek en de vriendelijke en gastvrije bediening. Wij komen zeker weer!!
Bedankt voor de fijne avond!!