1 2 3 4 ... 24 ouder »

k1985 k1985 8 mei 2012

Het eten is prima, het is de gehaaste sfeer die de punten voor dit restaurant omlaag haalt.
Wie gaat er tegenwoordig nu om 5 uur al eten? en om half 8 vinden weer veel mensen te laat.
Het is voor mij heel ongemakkelijk om als je feitelijk nog niet klaar bent of nog niet uitgepraat bent de tijd van 2,5 uur aan te houden.
Trouwens al zou je wat langer willen blijven kan dit niet omdat je dan verzocht word weg te gaan.

Essy Essy 4 mei 2012

Komen hier elke maand een keertje eten. Sushi is heerlijk, lekker vers en bediening is super snel. Je hoeft niet lang te wachten op de volgende ronde (wat bij vele andere wel het geval is) Wel altijd reserveren want zo binnen lopen gaat niet, het zit altijd helemaal vol, maar wat wil je met zulke lekkere Sushi. Echt een aanrader. We blijven vaste klant!

m86w m86w 3 mei 2012

slechte bediening met een grote mond. eten heerlijk maar ga toch opzoek naar een ander sushi restaurant waar ze wel van klant vriendelijk gehoord hebben en gast vrijheid.

acprins acprins 4 april 2012

Ruim restaurant, maar je zit te dicht op elkaar. Kleine tafels, rumoerig. 1 vriendelijke serveerster en de rest waren niet zo vriendelijk en zagen er chagrijnig uit. Vast een verkeerde dag gekozen. Zo nu en dan brachten ze iets wat niet was besteld of brachten ze niet wat je wel had besteld. Het eten was niet slecht. Ik kom hier niet meer terug.

MCWA MCWA 2 april 2012

Hier terecht gekomen omdat ik met een groep mee uit eten ging. Aziatisch zou nooit mijn eerste keus zijn en ook dit type restaurant niet. Maar goed, met de groep is het gezellig en zo kom je nog eens ergens. Het eten vond ik op zich niet slecht en er is genoeg keus voor elk wat wils. Zodoende heb ik toch lekker gegeten en na 2 rondes zit je goed vol. Als je van sushi houdt kan je hier ook je hart ophalen. Echter vind ik de bediening onpersoonlijk en de ruimte te groot waardoor ik wel sfeer mis. Ook heb je het gevoel dat je moet opschieten want ze willen heel graag de tafel voor een 2e keer bezetten.

it it 9 maart 2012

De sushi is lekker, maar bij sumo beter. De bediening is snel, maar erg onvriendelijk, wij hadden vanaf een bepaalde tijd gereserveerd en konden niet eerder aan tafel ook al waren er erg weinig mensen. Hierdoor moesten we staand wachten, want de weinige wacht stoelen bij de ingang waren al bezet. Dus vooral niet vroeger komen dan je gereserveerd hebt.

Petra.Goedkoop Petra.Goedkoop 25 februari 2012

Een lange tijd niet meer hier geweest en ze hebben wat nieuwe gerechtjes, die best redelijk waren. De bediening was vlot: het eten kwam snel op tafel. De service is nog steeds even slecht, maar ja, daar leer je mee omgaan.

Gansie Gansie 14 februari 2012

Goed eten, altijd vers en warm en een super hoog tempo!

Bediening
Goede, snelle en zorgvuldige service. Respect voor bediend personeel die letterlijk de voeten onder het lijf vandaan lopen

De tafels staan echt veel te dicht op elkaar, een klein beetje meer privacy en ruimte zou wel fijn zijn, want ik hoef niet te horen wat mijn buren die dag hebben meegemaakt.

Hightec Hightec 17 januari 2012

Er zijn flink wat negatieve reviews, maar dat is volgens mij vooral omdat het concept mensen niet aanstaat. Je moet het echter beoordelen op wat het is: een all-you-can-eat Japanner. Dat betekend dus dat het doorgaans druk is, personeel geen tijd heeft om je extra aandacht te geven en er veel studenten etc. zitten.

Als je de vergelijking maakt met andere "all-you-can-eat" restaurants doet deze het redelijk goed. Op het menu staan alle verwachte en een paar onverwachte gerechten. De prijs is ok, en het eten wordt snel gebracht. Het eten is trouwens best goed. Als je het vergelijkt met de "betere japanners" dan vind ik het, gezien het prijsverschil, nog best aardig.

Staat het concept je echter niet aan dan zou ik deze, en elke andere "vreetschuur" vermijden.

STK STK 8 januari 2012

Gisteren hier weer eens gegeten (4 personen). Natuurlijk gereserveerd anders geen plek. Net zoals de andere keren was de bediening vlot en het eten goed. Het is geen gezellig restaurant, maar dat weet je ook, dus die verwachting heb je niet. Ruime keuze en goede kwaliteit. Het enige waar ik me aan stoor, is dat men € 2,35 voor een glas cola vraagt. En dan is het geen horeca klein flesje, maar een mix van koolzuurgas en cola-smaak-siroop. Vind ik prima als een restaurant daar voor kiest, maar dan niet de hoofdprijs rekenen. Uit principe neem ik dus iets wat in een klein flesje zit, bij. Sprite. Ook hier rekent men hetzelfde bedrag voor. De limonade prijzen staan in schril contrast met een acceptabele prijs van € 3,40 voor een glas droge witte wijn - fles € 18,50. Parkeergelegenheid is er voldoende (parkeergarage om de hoek).

1 2 3 4 ... 24 ouder »

Geef zelf je mening over Shabu Shabu