k1985 8 mei 2012 | |
Het eten is prima, het is de gehaaste sfeer die de punten voor dit restaurant omlaag haalt.
Essy 4 mei 2012 | |
Komen hier elke maand een keertje eten. Sushi is heerlijk, lekker vers en bediening is super snel. Je hoeft niet lang te wachten op de volgende ronde (wat bij vele andere wel het geval is) Wel altijd reserveren want zo binnen lopen gaat niet, het zit altijd helemaal vol, maar wat wil je met zulke lekkere Sushi. Echt een aanrader. We blijven vaste klant! |
m86w 3 mei 2012 | |
slechte bediening met een grote mond. eten heerlijk maar ga toch opzoek naar een ander sushi restaurant waar ze wel van klant vriendelijk gehoord hebben en gast vrijheid. |
acprins 4 april 2012 | |
Ruim restaurant, maar je zit te dicht op elkaar. Kleine tafels, rumoerig. 1 vriendelijke serveerster en de rest waren niet zo vriendelijk en zagen er chagrijnig uit. Vast een verkeerde dag gekozen. Zo nu en dan brachten ze iets wat niet was besteld of brachten ze niet wat je wel had besteld. Het eten was niet slecht. Ik kom hier niet meer terug. |
MCWA 2 april 2012 | |
Hier terecht gekomen omdat ik met een groep mee uit eten ging. Aziatisch zou nooit mijn eerste keus zijn en ook dit type restaurant niet. Maar goed, met de groep is het gezellig en zo kom je nog eens ergens. Het eten vond ik op zich niet slecht en er is genoeg keus voor elk wat wils. Zodoende heb ik toch lekker gegeten en na 2 rondes zit je goed vol. Als je van sushi houdt kan je hier ook je hart ophalen. Echter vind ik de bediening onpersoonlijk en de ruimte te groot waardoor ik wel sfeer mis. Ook heb je het gevoel dat je moet opschieten want ze willen heel graag de tafel voor een 2e keer bezetten. |
it 9 maart 2012 | |
De sushi is lekker, maar bij sumo beter. De bediening is snel, maar erg onvriendelijk, wij hadden vanaf een bepaalde tijd gereserveerd en konden niet eerder aan tafel ook al waren er erg weinig mensen. Hierdoor moesten we staand wachten, want de weinige wacht stoelen bij de ingang waren al bezet. Dus vooral niet vroeger komen dan je gereserveerd hebt. |
Petra.Goedkoop 25 februari 2012 | |
Een lange tijd niet meer hier geweest en ze hebben wat nieuwe gerechtjes, die best redelijk waren. De bediening was vlot: het eten kwam snel op tafel. De service is nog steeds even slecht, maar ja, daar leer je mee omgaan. |
Gansie 14 februari 2012 | |
Hightec 17 januari 2012 | |
Er zijn flink wat negatieve reviews, maar dat is volgens mij vooral omdat het concept mensen niet aanstaat. Je moet het echter beoordelen op wat het is: een all-you-can-eat Japanner. Dat betekend dus dat het doorgaans druk is, personeel geen tijd heeft om je extra aandacht te geven en er veel studenten etc. zitten.
STK 8 januari 2012 | |
Gisteren hier weer eens gegeten (4 personen). Natuurlijk gereserveerd anders geen plek. Net zoals de andere keren was de bediening vlot en het eten goed. Het is geen gezellig restaurant, maar dat weet je ook, dus die verwachting heb je niet. Ruime keuze en goede kwaliteit. Het enige waar ik me aan stoor, is dat men € 2,35 voor een glas cola vraagt. En dan is het geen horeca klein flesje, maar een mix van koolzuurgas en cola-smaak-siroop. Vind ik prima als een restaurant daar voor kiest, maar dan niet de hoofdprijs rekenen. Uit principe neem ik dus iets wat in een klein flesje zit, bij. Sprite. Ook hier rekent men hetzelfde bedrag voor. De limonade prijzen staan in schril contrast met een acceptabele prijs van € 3,40 voor een glas droge witte wijn - fles € 18,50. Parkeergelegenheid is er voldoende (parkeergarage om de hoek). |
Geef zelf je mening over Shabu Shabu