1 2 ouder »

elma7 elma7 18 december 2011

Gezellig ingericht, plezierige bediening.
Heerlijk gegeten. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Gaan we zeker vaker eten.

karmelk karmelk 18 december 2011

met 10 personen gegeten. Werden hartelijk verwelkomt door Etienne en personeel. Mooi gedekte ronde tafel.Sfeervol ingericht.Zeer vriendelijke bediening.Eten was uitstekend.Een aanrader.

rosan1 rosan1 17 september 2011

Leuk restaurant met een knusse sfeer. Bediening is heel aardig en professioneel. Eten was heerlijk, gevarieerd, goede kwaliteit vlees en vis, pure smaken.

Noctula Noctula 29 augustus 2011

Uitstekend restaurant. Zeer goede kwaliteit eten maar geen opgeprikt gedoe. Ontspannen sfeer maar de details zijn perfect. Linnen servetten, schone toiletten waar het wc-papier in een puntje is gevouwen. Wijnarrangement en 3/4/5-gangen verassingsdiner's naast kaart met zowel klassiekers als meer spannende keuzes.

olijvenmetknoflook olijvenmetknoflook 24 juli 2011

leuke sfeer, aardige bedienning, eten was sublime en de prijs ook goed te doen.

indo indo 9 september 2010

Regelmatige bezoeker van Chez Etienne en wij zijn dan ook zeer tevreden. Het eten is er van prima kwaliteit en ook de aangeprezen wijnen van Eveline vallen prima in de smaak. Kortom een prima restaurant als je van lekker eten houdt.

leonne leonne 18 april 2010

Blij gemaakt door de mooie site gereserveerd.
Vonden het restaurant donker,vreemde stoelen, publiek veel 'Amsterdamse chique'.
Amuse beloofde veel, hoofdgerechten waren smakelijk maar niet meer dan dat. Geen bijgerechten, geen salades. Info over wijnen hebben we niet gekregen.
1e kop koffie was nog niet op of er werd al gevraagd of we nog een kopje wilden...we moesten weg, er stonden mensen te wachten!
Na flinke rekening betaald te hebben werden jassen niet gehaald en kon er geen 'goedenavond' meer af...
Teleurstellende ervaring!

Culinelle Culinelle 28 februari 2010

Pas geleden gegeten bij Chez Etienne. Voor beiden een vier gangen verrassingsmenu met wijnarrangement. Prima eten, prettige wijnen en een goede, informele bediening met uitgebreide informatie over het eten en de wijnen. Voor herhaling vatbaar!

expert expert 25 januari 2010

Fantastisch restaurant waar je het in eerste instantie niet zou verwachten. Zowel gerechten als wijnen staan op een zeer hoog niveau. Geweldig voor kinderen, personeel erg goed en attent. Een absolute aanrader.

fourroses fourroses 26 december 2009

Gezellig en leuk restaurant. Sommelier Eveline heeft verstand van wijnen en kan heel enthousiast adviseren. Etienne kan heerlijk koken. Wij hebben hier diverse keren gegeten en altijd zeer voldaan naar huis gegaan!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Chez Etienne