Jo-anna 15 april 2012 | |
Wij kwamen met een wat groter gezelschap, 6 personen met groupon, 3 personen zonder. Het begon met een tefel die voor 8 gedekt was. Het menu (de personen mochten ook het grouponmenu, maar dan voor de normale prijs (dat bleek 34,50 te zijn). Op de voucher werden bijzondere gerechten beloofd.
pet1 21 maart 2012 | |
Weer heel lekker gegeten! Zeer gastvrije bediening en een heerlijk verassingsmenu met bijpassende wijn... ik ga hier weer vaker eten. |
Smitje 18 maart 2012 | |
Met Groupon het 4 gangen menu genomen. Met mijn vrouw afgewisseld qua keuze van de gerechten: Zij vis/vis/vlees en ik vlees/vlees/vis. Kleine porties, maar erg smaakvol. Goede wijnen erbij en een hele mooie setting. De groupon-korting maakte de prijs/hoeveelheid balans een beetje goed.
mwdegw 11 februari 2012 | |
Wat een prachtige locatie en wat hebben we heerlijk gegeten!!
Mpelt 2 februari 2012 | |
We waren er al om 18.30u en bestelden het 3 gangenmenu met het verzoek de gangen met hoog tempo te serveren. Om 21.00 hebben we de rekening maar gevraagd, het dessert hebben we moeten laten zitten, is overigens wel op de rekening gekomen. Voorgerecht was lekker, maar de keuze vis of vlees werd bij serveren niet toegelicht. Vis was lauw, vlees was lekker, maar wat het was....Ons verzoek om bij 1 menu als 4e gang kaas te serveren was blijkbaar niet in te passen, zo bleek pas tijdens het opdienen. Wij komen niet terug, jammer want de lokatie is erg leuk, hoewel de verwarming wel iets hoger mag staan. |
nikkicornelis 7 januari 2012 | |
Deze week hebben we bij Restaurant Westerhout met een Grouponbon gegeten. Toegegeven, de prijs was laag, maar het menu dat we kregen was er ook naar. Minimale porties, op mooi opgemaakte borden. We kregen een viergangen menu voorgeschoteld, waarbij we konden kiezen uit vis of vlees.
Barbie69 21 september 2011 | |
Via een Grouponbon vanuit Alkmaar bij dit restaurant terechtgekomen. Hartelijke en ongedwongen ontvangst, lekker gegeten. Prima prijs-kwaliteit verhouding in een prachtige ambiance.
doucefrance 5 september 2011 | |
Goed eten, verrassende combinaties en mooie presentatie. Goed, gevarieerde kaart met een brede keuze in vis. Vriendelijke bediening, maar de chef de partie was een beetje aan het rennen en nam onze jassen niet aan, gaf ze ook niet toen we vertrokken. Niet belangrijk maar in deze zetting verwacht je dit soort attenties. Decor is mooi maar laat de mooie groene omgeving niet binnen. Gezien de prijzen van de gerechten mag het van mij iets "warmer" allemaal. Maar het is verder een prima restaurant en we hebben een goede avond gehad ! |
robertherder 18 augustus 2011 | |
Het mooiste terras van de IJmond met een prima lunch en bovengemiddeld goede bediening. Zou met zongarantie moeten worden gegeven! |
Ilse O. 5 juni 2010 | |
Gisteren voor het eerst bij Westerhout gegeten. Het is een prachtig gebouw en mooi gedecoreerd. De bediening was vriendelijk maar wel een beetje chaotisch. Het eten was lekker, al vond ik het een kleine kaart en had ik er meer van verwacht. |
Geef zelf je mening over Westerhout