Gisteravond hier gedineerd. Het eten was voldoende, goed en lekker, evenals de huiswijn. De ambiance was sfeervol en de bediening vriendelijk, maar wat meer attentie had wel gemogen. Jammer van de irish coffee die lauw geserveerd werd. Dat werd goed gemaakt met een gratis rondje koffie van het huis. Al met al redelijk tot goed.
Enige tijd heb ik hier met een goede relatie gegeten. We werden door de bediening gewezen op het Meesterwerk iets wat echt een aanrader is 4 verschillende voor hoofd- en nagerechten goed geserveerd. Wat erg mooi is dat bij de hoofdgerechten het op een warm rechaud komt zodat je kalm aan kan doen met eten. Ook de wijnen die we erbij kregen geserveerd was goed te noemen. Lekker afwisselend en een mooie uitleg aan tafel over de wijnen. Hier kom ik zeker vaker terug.
Wij hebben gister gegeten bij restaurant Meesters, allereerst werden wij goed ontvangen. Eerst lekker buiten gezeten en daarna binnen in het mooi ingerichte restaurant genoten van het 3 gangen meesterwerk! een heerlijke combinatie van 3 gangen met elke gang 4 verschillende voor, hoofd en na gerechten! Echt heel erg leuk om te doen! Bediening was top! Heerlijke avond gehad, gaan zeker nog een keer!
Bediening was uitstekend. Prima geadviseerd met betrekking tot wijn/spijs-combinatie. Goede sfeer. Wij allen hebben van het Meester-werk genoten. Voor herhaling vatbaar.