Leuk restaurant, goede wijn, goede bediening maar helaas een wat beperkte keuze op de kaart. prijzen liggen iets hoger maar het eten is dan ook goed! zeker een aanrader maar voor een moeilijke eter wat weinig keus
Heerlijke avond gehad afgelopen zaterdag bij 1910.
De carpaccio van Zwaardvis (met tonijn en bitterbal van garnalen) was het hoogte punt, om maar meteen met de deur in huis te vallen; heerlijk. De eend was weinig spannend. Dessert en tussengerecht prima. (door de wijn weet ik niet meer precies wat tussengerecht was, iig vis (ik meen op de huid gebakken zeebaars).
Een paar foutjes in de bediening (aperatief niet gelijktijdig serveren, 'oeps vergeten, gaan nu als een speer aan de slag' en als het verzoek is geen chocolade, verwacht ik dat ook niet aan te treffen) maar dat is allemaal prima ter plekke opgelost.
De Macon Village 2010 vloeide rijkelijk en heeft de avond prima begeleid.
Gewoon goed eten, creatieve twist eraan gegeven. Pak altijd het verrassingsmenu. Een keer bloedworst daarin gehad. Was goed bereid, maar wel beetje risky 'verrassing'... valt natuurlijk niet in de smaak bij een breed publiek. Verder leuke vlotte bediening en prima wijnen. Tip voor de lunch; de clubsandwich, met brioche-brood en zeer smaakvolle dressing.
1910 is een van mijn favoriete restaurants van Eindhoven. Wij nemen altijd het 3-gangen verrassingsmenu, iedee keer anders maar steeds even goed. Als je het mij vraagt zouden ze zo een "Bib Gourmand" kunnen krijgen.
De wijnen zijn ook erg goed!