Silk Road Restaurant (Movenpick Hotel) over zichzelf

Silk Road Restaurant is een all day dining met een creatieve internationale keuken. Chef Jamie Sharatt en zijn brigade presenteren u elk seizoen een nieuw menu. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht over het IJ en met goed weer is ons terras geopend, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht.

ActiviteitenCatering
KeukenInternationaal, Wereldkeuken & Fusion
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

20 mei 2013

Donderdag 16 mei heb ik met vrienden gegeten in Silk road. We werden ontvangen door een meisje dat geen woord Nederlands sprak. De ober was een Griek die redelijk Nederlands sprak maar van toeten nog blazen wist. Onze jassen werden niet aangenomen. Mijn tafelgenoten wilden als aperitief een glas port waar de ober nog nooit van gehoord had. Het was een reuze aardige jongen maar geen professional. Ik had erg lekkere pastinaaksoep en als hoofdgerecht asperge linguine met schelpdieren. Het smaakte goed maar asperges zaten er niet in . Wellicht was de linguine in aspergenat gekookt maar daar was niets van te proeven. Het interieur vonden we alledrie erg ongezellig en sfeerloos. We hadden wel een mooie plek met uitzicht op het IJ.

Gegeten op: 16 mei 2013.

11 mei 2013

Met een cadeaubon van Het Parool in de hand, meldden we ons bij Silkroad. Het restaurant bevindt zich op de tweede verdieping in een zeer aanwezig hotelgebouw. Het uitzicht op een naastgelegen cruiseschip is fraai, maar een hoger gelegen restaurant is nog fraaier. De bediening was vriendelijk. Pijnlijk was dat mijn telefonisch (meerdere malen) doorgegeven reservering niet was doorgekomen. Gelukkig was er nog een tafel vrij. Het zou vervelend geweest zijn als we onverrichter zake naar elders moesten verkassen. In de directe omgeving is er ook niet veel alternatiefs. De bediening was deels Engelstalig en dat vonden we niet erg internationaal. Het eten was erg lekker. Vooraf carpaccio en ceasar salad en hoofdgerecht asperges en steak van het huis. Het nagerecht, citroentaart was ook erg goed. De porties waren ruim. Prijsstelling was goed. De inrichting is netjes, maar niet heel bijzonder. Leuk om hier eens geweest te zijn.

Gegeten op: 10 mei 2013.
CJDippel
CJDippel
Meesterproever

10 november 2012

Prima gegeten mooie tafel aan het raam, vriendelijke bediening en een leuke kaart. Er zijn ook menu opties en een prima wijn kaart

Gegeten op: 9 november 2012.
DK20
DK20
Proever in spe

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

27 mei 2012

Prima keuken, en redelijk uitgebreide kaart. Bediening is zeer vriendelijk en correct. Ambiance is sfeervol en verzorgd.

HenkFilius
HenkFilius
Expertproever

28 september 2011

Hier gegeten tijdens restaurant week. Uitstekende bediening, zeer vookomend, vriendelijk en gastvrij. Alleen jammer dat het extra tussengerecht vergeten werd. Voorgerecht zalm trio erg lekker, hoofgerecht lam voortreffelijk, de vervangende vis voor mij was matig, te hard gebakken kleine stukjes vis. Maar het nagerecht maakte weer alles goed, heerlijke hangop. Mövenpick tablet chocolade meegekregen voor thuis.

hanny
hanny
Meesterproever

Schrijf zelf een recensie over Silk Road Restaurant (Movenpick Hotel)

Schrijf hieronder je recensie over Silk Road Restaurant (Movenpick Hotel). De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag11:00 - 23:00