60 recensies

26 januari 2009

Vorige week een prachtig menu gegeten en heerlijke wijnen erbij gedronken! Goed restaurant, zo dicht bij Rotterdam en met eigen parkeergelegenheid is zeker een pluspunt!

Proever73365
Proever7336...

12 januari 2009

goed restaurant in een mooie locatie, met goede wijnen en heerlijke gerechten. wat wil je nog meer...

Debby Kleijn
Debby Kleij...

17 maart 2008

na enkele uitstapjes in de moleculaire keuken was het weer heerlijk thuiskomen in de klassieke keuken van de Hermitage.Eerste klas ingredienten, mooie sauzen. Kleine suggestie; het interieur kan een update gebruiken.

Proever72881
Proever7288...

27 januari 2008

Fantatische locatie voor een fantastisch restaurant. Wijnkaart is geweldig en de kok doet daar niet voor onder. Top zaak!

Proever70525
Proever7052...

20 januari 2008

Hier zakelijk een uitstekend lunchmenu gegeten met oa. een mooie amuse van ganzelever bonbon, een voorgerecht met gamba en ham, een vis hoofdgerecht en een dessert met variaties op pistache, super. De bediening blijft op de achtergrond zoals het hoort en de tafels hebben ruimte en privacy, dat zie je tegenwoordig ook wel anders ! Met dank aan mijn zakenrelatie, een uitgelezen restaurant dat de omweg waard is !

Coen W
Coen W
Meesterproever

17 januari 2008

Allen is het wat vreemd als je wilt reserveren voor de lunch er op een gewichtige manier wordt gezegd, Ogenblikje even kijken of er nog plaats is, dit even duurt en als je dan komt de gehele ruimte leeg is en wij de enige zijn.......

30 september 2007

Uitstekend!

Op 21 september bezochten wij de wijn & spijs avond van Hermitage.
Wat een menu! Langoustines vooraf, daarna tongschar, eend en reerug. De met mate toegepaste sauzen, garnering en vullingen; alles klopte! Een warm en tropisch dessert als afsluiting. De bereidingen waren voortreffelijk; de combinaties met de wijnen uitmuntend.
En dat terwijl we de dag ervoor in het AD (De Gouden Pollepel) nog wat kritische noten hadden gelezen. Wij merkten daar helemaal niets van; de bediening was helemaal op elkaar ingespeeld. Zowel de gastvrouw als de sommelier waren in topvorm deze avond; niets werd aan het toeval overgelaten. Om de kennis en kunde van de Pollepel recensent te testen, hebben we het damestoilet nog even bezocht: tja, je moet aan de knop draaien om door te trekken, waarschijnlijk net even te nieuwerwets voor deze AD schrijver!
Wij zijn dus 200% content met deze avond en zijn grote fans geworden van de Hermitage!

Proever50272
Proever5027...

9 mei 2007

Onlangs bij dit stijlvolle restaurant aan het water genoten maar liefst 10 culinaire hoogstandjes met bijpassende wijnen. In dit restaurant begint de avond al bij prettige ontvangst. Je wordt echt als gast binnengehaald en ook je jas wordt nog keurig aangenomen en weggehangen. Lekker aperitief aan de bar\\lounge. Het restaurant zelf is ruim en overzichtelijk, met voldoende ruimte tussen de tafels om prettig te kunnen converseren. De bediening is correct maar zeker niet te formeel en past zich geod aan het gezelschap. Eerst even in de menukaart gekeken maar al snel overgehaald door één van de chefs om ons te laten verrassen met wat nieuwe gerechtjes. Ik zal er een paar beschrijven. Eerste gerechtje was een taartje van Alaska krab met daarnaast een langoustine in de schaal gebakken. De sommelier schonk hierbij een witte Bordeaux (Semillon\\Sauvignon Blanc) met houtlagering hetgeen werkelijk een verassende combinatie was. Vervolgens gekonfijte lam met daarnaast gegrilde rode mul en een crème van doperwten, werkelijk heerlijk. Perfecte risotto met gebakken asperges en truffelsaus tussendoor. Wij kregen diverse wijnen aangeboden waarbij o.a de Pinot Blanc van Hohner erg opvallend was. Prima sommelier die zijn vak verstaat en daarnaast ook nog heeft veel informatie verstrekt voor diegene die daar interesse in heeft. Na 10 gerechten hebben we het dessert maar overgeslagen maar daar komen we zeker nog is voor terug. De Hermitage heeft ons een avond lang laten genieten van heerlijke gerechten en perfecte wijn\\spijscombinaties. Deze zomer keren wij terug om ons nog is uitgebreid te laten verwennen maar dan buiten op het terras!

19 februari 2007

Vorige week heb ik hier met een aantal collega\'s voor het eerst gegeten en het was voortreffelijk. Ieder gerecht was een genot en ook de bediening was zeer professioneel en attent. Een absolute aanrader.

MichelvD
MichelvD

11 december 2006

Jammer, we hadden er op verheugd, maar helaas na wat we altijd hier kregen viel het deze keer erg tegen. We hebben hier diverse keren genoten en ook onze trouwdagen hier gegeten, zo ook deze keer, we genoten het 8 gangen menu....Voor deze prijs verwacht ik geen fouten, dat mag niet. Na afloop kwam de maistro zelf om te vragen of alles ok was, moeten wij dan zeggen nee!!!! Het kwam door zijn supervisie aan onze tafel en als hij niet ziet wat er fout gaat ben je verkeerd bezig...De tongrolletjes met garnalen waren te droog de rissotto was klasse maar de ganzenlever te droog heel erg jammer...
En dan bij de koffie boterletter die aan verschillende tafels al teruggegeven was, bij ons neerzetten schandalig...We hebben hier verschillende keren gegeten en altijd genoten, komop dat kan toch niet zo terug lopen. We gaan nog eens terug bij de brasserie en valt dit ook tegen dan is de Hermitage passe. Oja geef geen oude folders van 2005 mee staat heel erg armoedig.

Proever20679
Proever2067...
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Hermitage