8.0
7.6
Op basis van 26 recensies met cijfer
Toon telefoonnummer 0180 420 996

Hermitage doet mee!

Vanaf €20,- uit eten bij de beste restaurants bij jou in de buurt. Het culinaire feest begint op 21 juni en duurt dit keer maar liefst 10 dagen! Heerlijk toch?

Bekijk de deelnemers

61 recensies

23 juni 2010

Zeer vriendelijke ontvangst met heerlijke champagne. Zalig gegeten met goede bijpassende wijnen, een belevenis om mee te maken. Prijs zal voor velen een drempel zijn, maar het is het sparen waard.

12 maart 2010

Hier wordt Michelin nog met hoofdletter geschreven, en een ster waargemaakt. Prachtige zaak, prettige ambiance, rustig tafelen met alles er op en er aan. En dan ook nog eens eten waarvan je gaat watertanden. Entrecote kan dus echt smelten op de tong!
De gebruikelijke prijzen zijn helaas wel een drempel, maar je krijgt zeker waar voor je geld.

kamp
kamp

16 december 2009

Hooggespannen verwachtingen. Kwaliteit van de ingrediënten was goed. Voorgerecht met coquilles was zalig. Hoofdgerecht, tong was te droog, hazenrug was iets te pezig naar mijn smaak. Rundvlees was dan wel weer prachtig, zeer smakelijk en tender. Nagerecht was ook zoals het voorgerecht prima in orde!

Bediening was helaas van mindere kwaliteit. Tafel naast ons kreeg als eerste de aperitief, terwijl later binnen. Te statig en afstandelijk en belangrijker, niet de passie overbrengen die in het eten en de aandacht zit. Jammer. Misschien toch te hooggespannen verwachtingen?

Tasty80
Tasty80

15 juli 2009

Binnen een maand weer bij de Hermitage gereserveerd omdat we een maand daarvoor zo'n fantastische avond hebben gehad. De verwachtingen waren dan ook weer hooggespannen. Wederom het Menu Hermitage genomen omdat kreeft een favoriet seizoensproduct is. Het menu had overigens veel gelijkenis met de keer ervoor. Geen punt, echter deze keer vonden wij de bereidingen net iets minder. Vooral de reebok smaakte minder soepel en wat leverig. De bereiding met kreeft was ons iets te gekunsteld. Het tussengerecht, de zeeduivel, naar mijn mening te weinig op smaak. Het was gelukkig een goed bezette avond. Moesten we daarom lang wachten op de gangen? Overigens zijn we zeer lovend over kwaliteit en presentatie van de wijnen. De sommelier weet zijn wijn vakkundig en met enthousiasme te brengen. Verder werkt er een jong team dat vakkundig, gastvrij en enthousist optreedt.

Reninca
Reninca

7 juli 2009

Afgelopen zaterdag heerlijk genoten van het zomerverrassings menu op het terras van de Hermitage. Zalig eten, prettige bediening die hun vak verstaan en een mooie omgeving. Genieten met een grote G!!

Proever33186
Proever3318...

15 juni 2009

Sublieme gerechten, kwaliteitswijnen (met uitleg) en een zeer plezierige en kundige bediening dat zijn de kernpunten van de Hermitage en daar scoor je punten mee! Dat wij echter ook zo van het geweldige terras konden genieten dat wisten wij nog niet. Dus genieten van een geweldig gerecht met Oosterschelde kreeft, krokante langoustines en een voortreffelijk gebakken zeebaars kan ook aan het water, kijkend naar de ondergaande zon. Kortom alles klopt, wat een feest!

22 mei 2009

Na drie waanzinnig te gekke dagen in de Bourgogne, Chablis en Champagne, verzorgt door Sanders wijnkopers, sloten wij af met een diner in Hermitage. Wat een mooie zaak zeg !!! Schitterende lokatie aan het water op een steenworp van het centrum van Rotterdam met een prachtig terras. We werden ontvangen door zeer professioneel personeel, keurig gekleed maar zeker niet stijf. Vriendelijke mensen met duidelijk plezier in hun werk en meer dan de nodige vakkennis! Gastheer Jan Klein heeft onze hele groep ( was geen makkelijke groep 45 horeca ondernemers) verrast met een schitterend menu waarin alles perfect op elkaar aan sloot. Wij zaten te dineren maar voor een zakelijke lunch (of natuurlijk als je je prive wilt laten verwennen) is deze zaak zeker een aanrader!
Wij hebben genoten. Als u wilt weten wie wij zijn kunt u even kijken op www.rallyedesrestaurateurs.com
Als ik weer in de buurt ben zien ze mij zeker terug hier!

Richard van Goor
Restaurant de Albatros
Zandvoort

albatros
albatros

19 april 2009

Gisteren met twee vrienden van het gastronomique menu genoten. Fantastisch! De bijzondere wijnen maakten het geheel helemaal af. Hier kom ik graag nog een keer terug.

Proever66243
Proever6624...

15 april 2009

Heerlijk lunch op een toplocatie met goed personeel en mooie wijnkaart. Een leuk restaurant met goede p-k verhouding.

Proever93755
Proever9375...

15 maart 2009

Afgelopen zaterdag een last-minute diner bij Hermitage. Onbegrijpelijk dat het niet drukker is, want nergens in Rotterdam en omgeving krijg je een betere prijs-kwaliteitverhouding. De zeebaars met truffel was ronduit fantastisch en de kalfshaas zeer bijzonder, zo zacht. Naast de verrassende tussengerechten een voortreffelijk dessert. Voor ons is Hermitage op dit moment de nummer 1.

Celine
Celine
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Hermitage

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
DinerDagen Reserveer nu DinerDagen powered by Powered by MasterCard