Video
BIHP over zichzelf

volg ons via : www.facebook.com/Bihp.art.food.drinks € 29.50 3-gangen keuze menu incl 1 glas Prosecco tussen 18.00 en 18:30 uur serveert restaurant BIHP een 3 gangen keuze menu voor € 29.50 incl 1 glas prosecco en is geldig als de tafel om 20:00 uur weer vrij is.

KeukenInternationaal

Dit restaurant is ‘zeker iets om in gedachten te houden’. ‘Het personeel bedient met een glimlach’ en de inrichting is ‘modern en warm’. De één vindt de prijs-kwaliteitverhouding ‘over the top’, de ander ‘komt er zeker voor terug’. ‘De gerechten kunnen iets spannender maar de smaken zijn goed’. Eén ding is zeker: ‘de plaatsen bij het raam bieden een prachtig uitzicht over de Keizersgracht’. Na het eten nog tijd over? Dan kun je uitbuiken in de art gallery in de kelder van dit restaurant.

aardvark aardvark 11 december 2011

Gisteren weer heerlijk gegeten in goede sfeer en met attente bediiening. Blijft een goed adres.

steenuil steenuil 3 december 2011

Vriendelijke bediening, vlot geserveerd, heerlijk gegeten! Plek om naar terug te keren!

Bexter Bexter 23 november 2011

Wij komen hier wel vaker en iedere keer is het eten heerlijk. De kaart is niet heel bijzonder, maar de kwaliteit is goed en dat is het belangrijkst. Het personeel is altijd erg vriendelijk, ook als het heel druk is. Inmiddels herkennen ze ons en dat is leuk. De huiswijn is een aanrader! Het interieur is gezellig en alles bij elkaar zorgt voor een ontspannen avondje lekker eten.

peter-1974 peter-1974 26 oktober 2011

gisteren bij BIHP gegeten met vriendin van me en we waren heel tevreden. Eerlijk eten , mooie wijnen en relaxed bediening ..... Jammer dat we hier niet eerder zijn geweest.

rafael-gabbi rafael-gabbi 10 oktober 2011

wij hebben gelukkig hele goede ervaring bij BIHP met restaurant week , het was mega druk ... begrijpelijk, niet veel contact inderdaad qua bediening maar alles was zo duidelijk op de menu kaart uitgelegd ... we waren al lang blij dat we verschillende keuzes hadden en niet zo maar iets kregen uit een vaste menu ! zie je nergens met restaurant week , wij ware super tevreden , en ze hadden duidelijk 2 shifts met restaurant week en ja dat was alleen jammer iderdaad ...

Geef zelf je mening over BIHP

MaandagGesloten
Dinsdagvan 18:00 tot 22:30 Geen lunch
Woensdagvan 18:00 tot 22:30 Geen lunch
Donderdagvan 18:00 tot 22:30 Geen lunch
Vrijdagvan 18:00 tot 22:30 Geen lunch
Zaterdagvan 18:00 tot 22:30 Geen lunch
ZondagGesloten

Opmerkingen

buiten openingstijden ook op zondag en maandag kan er bij ons privee gereserveerd worden.... ook voor feestjes , verjaardagen etc ...

Meld dit restaurant als gesloten