KeukenSurinaams
Openingstijden12.00-22.00
Bijzondere kenmerken topper

Deze Surinamer blinkt vooral uit in zijn eten. Lalla Rookh schijnt namelijk de beste roti van Amsterdam te hebben. En dat is algemeen bekend. Rond etenstijd vormen zich lange rijen in de kleine afhaalruimte. Van tevoren even telefonisch bestellen is je dus aangeraden. Je kunt hier tevens in het moderne restaurantgedeelte eten waar je uit een enorme kaart met stuk voor stuk authentieke Surinaamse gerechten kunt kiezen.

bakkali bakkali 10 april 2012

lekker roti kip, garnalen curry om te smullen verder net bediening schoon zaak zeker om feestjes te organiseren voor grote groepen met allerlei lekkernij

eric555 eric555 29 maart 2012

Grote porties maar te veel zout en smaakversterker in de curry's, wat samen meet een voorliefde voor maggiblokjes vaak een probleem is bij Surinaams eten.

smullemans smullemans 13 februari 2012

Ik heb hier zeker 5x gegeten inmiddels. Ook voor vegetariƫrs zoals mijn vriend en ik voldoende keus. De porties zijn zeer smaakvol, goed gekruid, mooi opgediend.
Alles vers. Lekker beet-gare groente, knapperig. Vriendelijke bediening. Echt een dikke 10!

Kevin85 Kevin85 12 oktober 2011

Heerlijk roti en andere Surinaamse gerechten, naast het afhalen is het ook heerlijk om even in het kleine knusse restaurantje te zitten. We eten hier tegenwoordig bijna wekelijks en moet zeggen dat het altijd weer goed is, eten staat binnen 15 minuten op tafel en de kwaliteit is altijd het zelfde. Daarbij komt nog eens kijken dat de gerechten goedkoop zijn! Aanrader dus als je eens wat anders wilt proberen.

Proever51669 Proever51669 5 september 2011

Al een paar keer Roti Kip bij ze besteld en vandaag opnieuw weer heerlijk. De service is prima! En de vitrine en counter is brandschoon, ook belangrijk.

Geef zelf je mening over Lalla Rookh