| Keuken | Europees |
| Huiswijn per fles | €19.50 |
| Huiswijn per glas | €3.50 |
| Openingstijden | vanaf 12.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
chantal7 4 mei 2012 | |
Samen met een vriendin op een Vrijdag gegeten in de woonkamer bij Fien. Leuke kaart en goede ambiance. Personeel is vriendelijk en correct. Voor herhaling vatbaar. |
MarcelVerbeeck 27 april 2012 | |
ben tijd geleden met 3 personen wezen lunchen.heb zelf in de betere restaurants/hotels internationaal mijn werkervaring als chef mogen opdoen waaronder wat michelinsterren restaurants.van mijzelf mag en kan ik zeggen dat ik een goede smaak en kijk op kwaliteit heb qua culinaire.Dit restaurant mag nog heel wat aan hun eten doen.bestelde simpel brood met kroketten. iets simpelers en klassiekers in nl bestaat niet.of je mot gewoon een ktkok zijn. kreeg dus 2 sneden brood met soort van mosterdsaus/dressing en grote stukken mix salade (uit een zakje) op het brood. en als 'garnituur' ernaast kroepoek. ben niet snel verbaasd van negatieve culinaire ervaringen maar dit sloeg alles. als een restaurant een simpel gerecht serveert als dezen..een frituur is nog beter.mijn tafelgenoten ..nou laat ik zeggen. zeer zonder van onze tijd en geld. aardige meiden dat wel die er rondlopen maar ...dit sloeg alles. ga u schamen. |
dirkh345 27 november 2011 | |
Restaurant Fien is knus en heeft een huiskamersfeer. Ze hebben lekkere gerechten en wat echt leuk is dat ze ook streekgerechten hebben. De bediening mag wat sneller, het duurt zeer lang voordat je een kaart krijgt. De prijs van het eten is erg goed, zeker voor wat je krijgt. De drank is aan de dure kant. Doordeweeks hebben ze een menu voor EUR 17,50, maar eet je a la carte dan ben je ook niet veel kwijt. Ik ben er nu twee maal geweest en ga zeker nog eens. |
ChantalPeerbooms 11 september 2011 | |
Zojuis gegeten met familie (en 5 kids!) in het bovenzaaltje van Thuis bij Fien. Fantastische avond gehad. Heerlijk gegeten en een geweldige bediening. Niets was de ober te veel, super service en heel leuk voor de kids! Een echte aanwinst voor de zaak, wij komen zeker nog eens terug! |
LauraMmm 29 juni 2011 | |
We hebben gebruik gemaakt van de lunch die erg goed was maar ook erg veel. De broodjes en salades zijn groot en vol verse producten. De smaak is erg goed. Er wordt zelfs gebruik gemaakt van vnl regionale producten en zoveel mogelijk biologisch. We hadden als extra wat brood besteld ervan uitgaande dat dit gezien de prijs een paar sneetjes brood waren, lekker voor bij de salades, echter het bleek een heel brood te zijn dat overigens erg vers en lekker was.
Geef zelf je mening over Thuis bij Fien