Misschien kun je op zondag wel lekker lunchen in een Vietnamees restaurant? Het kan ze zijn open. Heel vriendelijke bediening, leuke lounge entourage die gezellig is als er veel mensen zitten hoop ik. Het voorafje was een aanbeveling en dat was erg lekker. Maar de hoofdgerechten kwamen toch niet ver boven de kwaliteit van de gemiddelde ' buurtchinees' uit. Net iets andere smaakjes maar niet verfijnd en dat is wel het kenmerk van de Vietnamese keuken.
Met vier personen gekozen voor een verrassingsmenu. Prima in balans qua diversiteit en smaak; vis, beef, kip, verse groenten, sauzen, mie & rijst. Koriander kan overheersen. Dessert is goed van smaak, alleen is dat nu Vietnamees? Wijn per glas prima in prijs/kwaliteit/kwantiteit. Fles wijn redelijk in prijs. Prima 'huiswijn' van Bosch en Dal uit ZA en de Italiaanse Tamaresco. Bediening schenkt attent lege de glazen bij. Hoekbank ging na twee uur wel doorzitten. De akoestiek in een vol restaurant zorgde voor geroezemoes. LV is een prima alternatief voor diegene die eens kennis wil maken met een andere Oosterse keuken dan bv de 'Chinees'. Totaal rekening was met 4 (vier gangen) verrassingsmenu's, div consumpties incl 2 flessen wijn rond de € 180,=
Na een aantal aanbevelingen ook naar Little V gegaan. Ligging aan het plein erg leuk, binnen ook gezellig, helemaal vol op vrijdagavond. Gekozen voor 4-gangen verrassingsmenu. Gerechten waren allemaal best redelijk maar zeker niet om aan te bevelen aan vrienden. Bediening wel prima. Misschien zijn de individuele gerechten van de kaart wel goed?