KeukenVietnamees
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Fiolie Fiolie 12 januari 2012

Mooi restaurant. Vergeleken bij Little V in Rotterdam is het een stuk kleiner, maar dat maakt het juist knus en sfeervol.

Eten is lekker, al kunnen de kleinere gerechtjes best prijzig zijn. De 'pannenkoek' is een aanrader als de handjes vies mogen worden.

Veel complimenten voor de bediening. Allemaal erg vrolijk, grappig en behulpzaam. Dat is toch iets wat je niet zo vaak meer ziet in restaurants.

miwi5458 miwi5458 7 december 2011

Misschien kun je op zondag wel lekker lunchen in een Vietnamees restaurant? Het kan ze zijn open. Heel vriendelijke bediening, leuke lounge entourage die gezellig is als er veel mensen zitten hoop ik. Het voorafje was een aanbeveling en dat was erg lekker. Maar de hoofdgerechten kwamen toch niet ver boven de kwaliteit van de gemiddelde ' buurtchinees' uit. Net iets andere smaakjes maar niet verfijnd en dat is wel het kenmerk van de Vietnamese keuken.

FredVino FredVino 5 november 2011

Met vier personen gekozen voor een verrassingsmenu. Prima in balans qua diversiteit en smaak; vis, beef, kip, verse groenten, sauzen, mie & rijst. Koriander kan overheersen. Dessert is goed van smaak, alleen is dat nu Vietnamees? Wijn per glas prima in prijs/kwaliteit/kwantiteit. Fles wijn redelijk in prijs. Prima 'huiswijn' van Bosch en Dal uit ZA en de Italiaanse Tamaresco. Bediening schenkt attent lege de glazen bij. Hoekbank ging na twee uur wel doorzitten. De akoestiek in een vol restaurant zorgde voor geroezemoes. LV is een prima alternatief voor diegene die eens kennis wil maken met een andere Oosterse keuken dan bv de 'Chinees'. Totaal rekening was met 4 (vier gangen) verrassingsmenu's, div consumpties incl 2 flessen wijn rond de € 180,=

JCD JCD 24 september 2011

Na een aantal aanbevelingen ook naar Little V gegaan. Ligging aan het plein erg leuk, binnen ook gezellig, helemaal vol op vrijdagavond. Gekozen voor 4-gangen verrassingsmenu. Gerechten waren allemaal best redelijk maar zeker niet om aan te bevelen aan vrienden. Bediening wel prima. Misschien zijn de individuele gerechten van de kaart wel goed?

Edwin V Edwin V 6 september 2011

Wat een leuk restaurant naast de Laurenskerk met een groot terras. We hebben heerlijk gegeten en betaalbaar. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geef zelf je mening over Little V

MaandagGesloten
Dinsdagvan 17:00 tot 22:00
Woensdagvan 17:00 tot 22:00
Zondagvan 12:00 tot 22:30

Meld dit restaurant als gesloten