Onpersoonlijke eetschuur, tafel opstelling en route naarbuffet is drama waardoor je in een soort avondvierdaagse je eten zit weg te werken. Dames in bediening kunnen wel cursusje postieve uitstraling krijgen en wat minder lagen make up.
Personeel gaat onderlinge discussies aan ten tonele van de gasten en zelfs de manager doet hier zichtbaar meermaals aan mee.
als je aan de tuibkant zit heb je uitzicht op een stukje verwilderde zwijndrechtse natuur in combi met een groene algen sloot!
Ik vind dit een belabberd slechte wok! Het warme buffet (patat en dat soort dingen) is gewoon koud. In totaal ben ik hier nu 4 keer geweest waarvan 3 keer doordeweeks, alle 3 de keren was het eten koud. In het weekend was het erg druk en toen waren de gerechten wel allemaal warm.
Ossenhaas van de grill plaat is er perfect. Overige wok gerechten zijn prima. Verder een echte eet-fabriek.
Arrangement was geen succes, discussie over de prijs met bijbetalen voor drankjes (waren all-in). Dat hoort niet in een restaurant... Ik zou het afraden hier te gaan eten.
Waardeloos !!! Afgelopen zaterdag om 19:00 besproken, er was bijna niets meer te kiezen. Sushi was op, stokbrood op, voor de grilplaat 20 minuten wachten, alles lauw en aangekoekt. Nooit meer !!!
Als Rob Geus zijn thermometer in het eten zou stoppen zou ie zeggen dat ie er niet vrolijk van werd.Het warm buffet kun je dus beter mijden.Vlees/vis wordt voor je neus gebakken,dus wel warm.Maar overgoten met van alles.Alles wordt wel goed aangevuld.Snap niet zo goed waarom het er zo druk is.Misschien omdat het goedkoop is.De soep was een beetje lauw en flauw,de prijs van de frisdrank daarentegen weer pittig.