360 ° panorama

1 2 3 4 ... 13 ouder »

sannejfl sannejfl 4 mei 2012

De kreeft was erg lekker, net als de tournedos. Toch krijgt Red een redelijke beoordeling, dit vanwege het personeel. Ik vind het jammer dat als er gevraagd wordt of je karafje water wilt bij het eten, dat er dan 2 flessen worden neergezet à 2,50. Hetzelfde geldt voor het brood vooraf, waarom 2 plankjes voor 4 personen? Toen de wijn op was, gaf ik aan dat ik nog wel water nam. Hoppa zonder wat te zeggen wordt er weer een nieuwe fles neergezet, terwijl er nog een halfvolle fles op tafel staat. Personeel is zo druk met iedereen weg te vegen voor de volgende ronde, dat er geen tijd was om hier iets van te zeggen. Jammer dat er op deze manier geprobeerd wordt om wat extra geld binnen te harken. Kortom, concept en eten; prima. Bediening; jammer.

ingridstr ingridstr 15 april 2012

Heb hier vanavond gegeten en was echt heerlijk. Wij hebben niks gemerkt van gelijmd vlees! Wij hadden beiden de halve kreeft vooraf en als hoofd de tournedos. Heerlijk! Leuke bediening en sfeervol restaurant. Een aanrader!

harry1 harry1 15 april 2012

Mooie zaak maar de tafeltjes staan erg dicht op elkaar waardoor je letterlijk de gesprekken van de tafels naast je hoort. Zeer goede service en erg vriendelijke bediening. Helaas is het eten niet helemaal top. De tournedos is niet lekker. Het vlees is heel zacht en op de juiste cuison gebakken maar het lijkt geperst vlees. Ook verliest het vlees bloed op het bord. Dit is niet goed en zou niet moeten kunnen in een restaurant met zo'n hoge omzetsnelheid. Zeker niet als je een Tournedos specialist beweert te zijn. De kreeft was oké evenals het desssert.

allthingsn allthingsn 3 april 2012

De biefstuk lijkt aan elkaar gelijmd. Wanneer je twee producten op je menu hebt voor 25 euro dien je er ook voor te zorgen dat deze perfect in orde zijn, niet het geval. Wijn was goed (rood, zuid-afrika) en bediening goed, ook al waren sommigen wat luidruchtig. Het totaalplaatje is niet goed genoeg om het restaurant aan te raden.

nico4 nico4 3 april 2012

Gezellig restaurant, erg goed ingericht en uitermate leuke bediening!
Alleen die Tournedos... afschuwelijk.. ik heb wel 'ns een docu gezien over van dat aan elkaar gelijmde vlees, dit leek wel zoiets, hele vreemde textuur zoals een van m'n voorgangers al aan kaarte, leek wel een drilpudding, de kreeft was uitstekend, niks op aan te merken maar die Tournedos verknalde eigenlijk 't etentje wel, bah bah, mijn advies, maak die Tournedos net als de kreeft ook 24,75 en zorg dat je kwaliteit serveert!

Bexter Bexter 21 maart 2012

Kreeft en tournedos genomen en beide waren heerlijk. Precies klaar gemaakt zoals het moet. Bediening vriendelijk en de sfeer is goed. Netjes, maar toch gezellig.

arthurisdenaam arthurisdenaam 27 februari 2012

Uitstekend concept met slechts twee hoofdingrediënten: kreeft en tournedos. En dat voor een uitermate vriendelijke prijs (rond de €20.00 voor een hoofdgerecht). Lekkere wijntjes, boterzacht vlees en heerlijke kreeft. Vriendelijke bediening, kortom: Prima toko!

FrankC FrankC 16 februari 2012

Heerlijk gegeten. Tournedos was goed bereid. Verder zeer attente bediening en goeie wijn. Interieur is ook erg orgineel. Een aanrader!

BigMc BigMc 20 januari 2012

Een halve kreeft vooraf en de tournedos als hoofdgerecht genomen. Kreeft was ok. De tournedos was helaas niet de verkochte 200gr, eerder rond de 160gr. De kwaliteit ("de leverancier heeft aangegeven dat het argentijns vlees" is) was naar mijn idee niet terug te vinden. Het leek qua textuur, smaak en herkomst meer op de diepvries ossenhaasjes van één van onze grootste supermarktketens, en in de verste verte niet op de argentijnse (hele) ossenhazen die ik zelf altijd koop... Na het eten bleek dat het koffieautomaat kapot was, helaas geen espresso, maar ik ga er van uit dat dit inmiddels gemaakt is. Overall jammer, ik had me er echt meer van voorgesteld.

jorib jorib 20 december 2011

Al een aantal keer bij Red gegeten. Zowel de kreeft als tournedos zijn erg smakelijk. Vooral de prijs/kwaliteit verhouding is bijzonder goed in balans. Bijzondere wijnen voor relatief lage prijzen op de kaart. Hier neem je zelfs op een doordeweekse dag nog eens een mooie fles :-) Goede service en fijne ambiance. Kom hier zeker terug.

1 2 3 4 ... 13 ouder »

Geef zelf je mening over Restaurant Red