360 ° panorama

KeukenFrans & Vis
Bijzondere kenmerken topper

‘Door originaliteit val je op.’ Het ‘unieke concept’ van Red komt tot uiting in de menukaart. Hierop staat namelijk ‘alleen kreeft en tournedos’. Je moet dus wel een liefhebber zijn van deze gerechten, maar dan ben je ook echt aan het juiste adres. Het eten is hier ‘gewoon erg goed’. Veel Amsterdammers hebben dit restaurant intussen ontdekt dus is het wel zaak om ‘op tijd te reserveren’. Dit restaurant heeft het plaatje rond; ‘lekker eten, vriendelijke bediening en een sfeervolle ambiance’.

FrankC FrankC 16 februari 2012

Heerlijk gegeten. Tournedos was goed bereid. Verder zeer attente bediening en goeie wijn. Interieur is ook erg orgineel. Een aanrader!

BigMc BigMc 20 januari 2012

Een halve kreeft vooraf en de tournedos als hoofdgerecht genomen. Kreeft was ok. De tournedos was helaas niet de verkochte 200gr, eerder rond de 160gr. De kwaliteit ("de leverancier heeft aangegeven dat het argentijns vlees" is) was naar mijn idee niet terug te vinden. Het leek qua textuur, smaak en herkomst meer op de diepvries ossenhaasjes van één van onze grootste supermarktketens, en in de verste verte niet op de argentijnse (hele) ossenhazen die ik zelf altijd koop... Na het eten bleek dat het koffieautomaat kapot was, helaas geen espresso, maar ik ga er van uit dat dit inmiddels gemaakt is. Overall jammer, ik had me er echt meer van voorgesteld.

jorib jorib 20 december 2011

Al een aantal keer bij Red gegeten. Zowel de kreeft als tournedos zijn erg smakelijk. Vooral de prijs/kwaliteit verhouding is bijzonder goed in balans. Bijzondere wijnen voor relatief lage prijzen op de kaart. Hier neem je zelfs op een doordeweekse dag nog eens een mooie fles :-) Goede service en fijne ambiance. Kom hier zeker terug.

Marlise1 Marlise1 18 december 2011

Het eten is hier altijd super. Ja, de kaart is zeer beperkt, maar de dingen die ze hebben zijn perfect. De kwaliteit is constant, ik ben hier nog nooit teleurgesteld. Verder is het restaurant erg gezellig en uitnodigend om na het eten nog even te blijven zitten. Aanrader!

Proever45125 Proever45125 8 december 2011

Vanavond lekker bij Red gegeten. Dit keer niet romantisch met z'n tweetjes maar met zoonlief van 6 en - door omstandigheden - een hond! We belden 10 minuten van tevoren of de hond geen probleem was. Nee, als hij netjes was dan kon het. We bleken speciaal daarom aan een tafel te zijn gezet waar de hond niet in de weg lang en we dus lekker relaxed konden zitten, aan het raam nog wel. Zoonlief wilde alleen frietjes met een bakje jus, wij namen de surf en turf. Het eten kwam snel, de bediening was als altijd sympathiek en dacht mee en vooruit. Na de overheerlijke maaltijd de rekening en wat blijkt: er wordt niets in rekening gebracht voor de frietjes + jus! Daar kunnen heel wat restaurants nog wat van leren. Red bedankt weer voor de fijne avond en zeker tot de volgende keer!

Geef zelf je mening over Restaurant Red

Maandagvan 18:00 tot 0:00 Geen lunch
Dinsdagvan 18:00 tot 0:00 Geen lunch
Woensdagvan 18:00 tot 0:00 Geen lunch
Donderdagvan 18:00 tot 0:00 Geen lunch
Vrijdagvan 18:00 tot 0:00 Geen lunch
Zaterdagvan 18:00 tot 0:00 Geen lunch
Zondagvan 18:00 tot 0:00 Geen lunch

Meld dit restaurant als gesloten