Anita1977 19 april 2012 | |
Wij halen hier vaak af en zijn laatst er zelf gaan zitten eten.
elly2 29 maart 2012 | |
Wij hadden een Groupon voor dit restaurant. Op het eerste gezicht werden we netjes geholpen en namen in de serre plaats. Het was een vast menu van soep naar keuze vooraf en daarna een gecombineerde schotel met 3 gerechten voor 2 personen.
Channah 28 december 2011 | |
Geen idee hoe het zit met het aantal sterren waarmee restaurants worden aangeduid, maar als 5 sterren het hoogst is, dan is New China Town geen 5-sterrenrestaurant. Maar wel gewoon een goed restaurant, erg lekker eten (ook ruime keuze voor vegetariƫrs. zoals ik), uitstekende en uiterst vriendelijke bediening, mooi gedekte tafels,verzorgd interieur, schone toiletten, en toch geen 'opgeprikt gedoe', zodat iedereen er zich thuis voelt. En dan ook nog eens hartstikke goedkoop. Ik ben blij met New China Town! |
TruusNL 7 december 2011 | |
Het restaurant ziet er netjes en verzorgd uit en het personeel was uitermate vriendelijk. Van de bediening begrepen we dat het restaurant al ruim 40 jaar op deze plek zit. Het eten was in orde, maar een beetje aan de flauwe kant. Dat hebben we ook aangegeven, en we kregen het advies omdat de volgende keer gewoon te vermelden dat we wel van een beetje pit houden. Bij het afrekenen kregen we een kortingskaartje voor de volgende keer: erg klantvriendelijk! Wij gaan het zeker nog een keertje proberen. |
britpeeters 20 september 2011 | |
Verzorgde traditionele Chinees met uitstekend eten, super verse garnalen en verse groenten, lekker! |
Dragon 14 september 2011 | |
Goede chinees voor een prima prijs. Vooral de specialiteiten zijn aan te raden. |
layla54 2 april 2009 | |
Heb hier een fou young hai met nasi gehaald.
Geef zelf je mening over New China Town