| Keuken | Surinaams |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Duurder dan de gemiddelde roti-zaak, maar daar krijg je wel de lekkerste roti die je ooit hebt gehad voor terug. Ze smaken en ruiken precies zoals het hoort. Voor de ambiance kom je hier niet. De meeste mensen kiezen er dan ook voor om af te halen en thuis alles op te peuzelen. Het succes van deze Surinamer heeft wel een keerzijde: elke dag staat er er een behoorlijk lange rij!
jeltebrontsema 13 mei 2012 | |
Ik heb op heel veel plekken de roti vegetarisch geprobeerd. Dit was veruit de slechtste. Ik vermoed dat gevangenisvoedsel in Suriname ook zo is. Een homp drap met boontjes en een ei. Zelfs de roti zelf was minder dan op andere plekken.
foetenspree 21 februari 2012 | |
De dagelijkse rij van de stoep tot de kassa spreekt boekdelen: ongetwijfeld de beste roti van amsterdam. Absoluut het wachten waard, elk bezoek weer! |
Vraatbaak 21 januari 2012 | |
Echt lekker en echt echt. Verfijnde Hindoestaans-Surinaamse gerechten zoals je ze in Nederland (en Mokum) niet gauw vindt. Op straat goed te ruiken, uitnodigend. Ik waande me in het gelijknamige filiaal in Paramaribo. Aanrader! Geen opsmuk, just the food. |
DP 5 november 2011 | |
Lekkerste roti van Amsterdam! Wel jammer dat je vaak lang in de rij moet staan (maar dat is het waard) |
carmen1958 14 oktober 2011 | |
Om nu te zeggen je gaat er gezellig eten, nee!
Geef zelf je mening over Roopram Roti