Reserveer nu

1 2 3 4 ... 7 ouder »

harry1 harry1 15 april 2012

Ik houd niet van dit soort franchise restaurants omdat het vaak te duur is doordat je alles apart moet bestellen, de kwaliteit en bediening slecht is en ze zich vooral op toeristen richten. Omdat alles in de omgeving vol was toch hier naar binnen gegaan. Des te groter was de verrassing. Mooie zaak met vriendelijke, kundige bediening. Het eten was goed en ze hadden naast alle apart te bestellen gerechten ook prima complete gerechten tegen heel redelijke prijzen. Gewoon een prima zaak.

mattie1909 mattie1909 31 maart 2012

Heerlijk gegeten vandaag. De bife de lomo was heerlijk. De bediening is erg vriendelijk en alert. Dit was zeker niet de laatste keer!

Jeffrey2012 Jeffrey2012 19 februari 2012

Gisteravond bij Gauchos gegeten, erg lekker gegeten en goede bediening die zeker niet te beroerd is om dingen op te lossen als er iets mis gaat. Ze doen in ieder geval erg hun best het naar je zin te maken, het heerlijke eten doet de rest. Het was een tikkeltje warm boven, maar natuurlijk beter dan de kou die er laatst was :-) We komen zeker weer terug!

iefamdries iefamdries 19 februari 2012

Service net al te best: lang wachten op drankjes, service rommelig, verkeerde bestelling, 1 hoofdgerecht niet uitgeserveerd. Als je aan het einde van de avond de vraag krijgt of alles naar wens is geef je beleefd maar duidelijk aan dat het eten prima heeft gesmaakt maar dat de timing niet echt best is. Tot overmaat van ramp: gaat het personeel met jou in discussie, dat je zelf maar eerder aan had moeten geven dat er nog een gerecht ontbrak. en dat het niet hun fout was. huhhhh.Het personeelslid kon blijkbaar niet tegen kritiek en deed er telkens nog een paar schepjes boven op. Dit is echt onacceptabel. Wat een vreselijk onbeschoft personeel. Wij komen hier nooooooit meer terug.

rvberge rvberge 13 februari 2012

Het eten is van uitstekende kwaliteit, er hangt een goede sfeer, aardige bediening. Zelf hou niet van haasten als het om eten gaat, dat is hier ook zeker van toepassing. Men komt ook niet om de 5 minuten vragen of alles goed is en of je nog drinken wilt en dat is erg fijn.
Enige min punt is dat het aardig tochte waar wij zaten...aan de voor kant bij het raam, maar het elektrisch kacheltje zorgde er voor dat we geen kouden voeten kregen.
Vanaf je tafel kun je goed zien wat men in de keuken doet en dat is erg fijn.
We waren met 10 personen, waaronder een aantal amerikanen en zij waren ook erg te spreken over de kwaliteit van het eten.......Ik kom hier zeker weer terug.

ariferrari ariferrari 2 februari 2012

Vanwege het filmfestival zochten we in de buurt een restaurant om tussen 2 films door dineren.Terwijl het buiten -4 graden was, was de temperatuur binnen niet veel hoger. We waren de eerste gasten en werden raar genoeg naar het koude gedeelte verwezen. Ik ben geen koukleum (mijn vriendin wel), maar we hebben met de jas aan moeten eten.De kok en bakplaat waren ook nog niet op de juiste temperatuur. De rib-eye en ossenhaas waren te diep doorbakken (rib-eye was aan de punten zelfs aangebrand).

De kok werd hier wel op aangesproken, maar ging in de verdediging. er werd verder niets mee gedaan. Het saladebuffet was ook vrij armoedig. Tot overmaat van ramp waren er ook problemen met het pinapparaat. Hier kom ik dus (zeker in de winter) niet terug.

julio julio 30 januari 2012

Had al een tijd niet bij Gauchos gegeten, maar wat is die Bife de Lomo toch mals. Ook bijgerechten en nagerecht was goed.
Bediening opvallend vriendelijk en alert. We hadden bij binnenkomst gemeld dat we om 20.00u naar een voorstelling moesten, zonder dat wij daar om hadden gevraagd had de serveerster om 19.30u de keuken al aangespoord op te schieten met ons dessert omdat we een voorstelling moesten halen.

Lubbet Lubbet 20 januari 2012

Dit is een genot voor een echte carnivoor!

Vlees zoals het moet!

lucvaneijbergen lucvaneijbergen 12 januari 2012

SUPER als je van VLEES houdt

minir57 minir57 10 januari 2012

Na het winkelen, zonder verder te kijken hier neergeploft en meer dan aangenaam verrast door de geweldige bediening (we zaten boven), de heerlijke carpaccio en het ontzettende malse (groot) stuk vlees. De saladebar boven is ietwat onhandig geplaatst recht boven de trap en grenzend aan het toilet. De trap is erg druk met heen en weer lopen personeel met borden en toiletbezoekers. Maar omdat het eten zo'n uitstekende kwaliteit heeft, hebben we alweer gereserveerd. Een onverwachte aanrader.

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Geef zelf je mening over Gauchos Rotterdam-Centrum