KeukenItaliaans
Openingstijden16.00-22.00, ma gesloten

baxrc baxrc 19 februari 2012

Dit restaurant komt wat gedateerd over. Daar is op zich niets mis mee als je daar van houdt. Het personeel is heel vriendelijk en het eten is vrij standaard. De sfeer in het restaurant is goed.

Wim_Ritter Wim_Ritter 25 juni 2011

Gezellig en gastvrij, heerlijk eten en zeer persoonlijke bediening.
Eigenaar heeft altijd tijd voor een persoonlijk praatje.
Zeer betaalbaar en komen er al 30 jaar.

mugje mugje 29 mei 2011

Heb in totaal hier 3x gegeten. De eerste keer was het slecht. Had lasagne, maar dit smaakte echt nergens naar. Nagerecht was wel goed. Ik wilde hier al niet meer eten maar ben toen toch voor de 2e keer gegaan vanwege afscheid collega en dat werd daar gegeven. Dus moest wel. Tot mijn verbazing dit keer goed gegeten. Had gerechten van de kaart besteld die niks met Italiaans eten te maken hebben, dus lag misschien daaraan...?. Afijn de 3e keer daar ook gestrand omdat ik en tafelgenoten bij een andere zaak wilden gaan eten maar uitgerekend op die dag een besloten feest hadden. Nouja zie dan nog maar eens ergens een tafeltje te vinden op vrijdagavond...

Nou hier dus. Vanwege de laatste ervaring met zalm op toast had ik deze weer genomen. Nou hier komt 'ie...... plakken zalmfilet met 3! Stukjes zeer dun gesneden stokbrood. Dat was wel anders dan toen! Afijn vanwege de honger toch opgegeten, maar was intussen wel bang voor het hoofdgerecht. En mijn twijfels waren terecht. Mijn in roomboter mals gebakken sliptongetjes bleken droog doorbakken schoenzolen te zijn. Dit was zo teleurstellend dat ik hier toch de eigenaar op heb aangesproken. Hij keek moeilijk maar zag toch dat ik wel gelijk had. Heb hem aangespoord om te proeven maar dat deed hij niet. Denk dat hij het zelf ook niet aandurfde. Afijn hoefde hier niet voor te betalen, maar daar doe je het niet voor. Had nog steeds bere honger want die gebakken schoenzolen konden meegenomen worden maar durfde het toetje echt niet meer aan. Heb ook gevraagd of ze een andere kok hadden ofzo.... Volgens de eigenaar niet. Al jaaaaaaren dezelfde. Nouja misschien ligt het daar wel aan...............

Misschien als ik weer ga dat het dan wel weer ineens "goed" is, maar ik durf het echt niet meer aan.

weam weam 7 mei 2011

super lekker gegeten , ik was samen met mijn ouders en kinderen,en wij hebben allemaal genoten!

riam riam 18 januari 2011

Ik kwam hier eind jaren tachtig al regelmatig met mijn collega's eten. Toen was alles al uitstekend, het eten, de service en de gezelligheid. Nu, na ongeveer twintig jaar, weer eens geweest. Er is niets veranderd, nog steeds top en zeer smakelijk!!!

Geef zelf je mening over Gallo d'Oro