| Keuken | Brasserie |
| Minimum menuprijs | €37.50 |
| Huiswijn per fles | €19.50 |
| Huiswijn per glas | €3.50 |
| Openingstijden | 11.00-22.00, za-zo va 17.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
SwedishChef 19 april 2012 | |
Mooie, sfeervolle locatie. Prettige, attente bediening. Goed eten en zeer goede wijnen.
esther5 30 januari 2012 | |
Op de bonnefooi zaterdagavond naar de Boerderij gereden. Er was nog een tafel voor twee. We hebben echt het gevoel die avond in de watten te zijn gelegd. Er was aandacht voor klant, wat er werd opgediend. En het eten was heerlijk. |
mitadax 15 november 2011 | |
De service is vriendelijk en voorkomend. Daarmee heb je het positieve wel gehad.
tbunt 7 november 2011 | |
Op 31 oktober met een zakenrelatie voor het eerst een diner gebruikt in De Boerderij. Eten was er goed en de ambiance niet verkeerd. Omdat we op 7 november 25 jaar getrouwd waren gelijk maar afgesproken om samen met mijn vrouw een heerlijk avondje in de boerderij te hebben. Aangekomen konden we de auto helaas zeer slecht kwijt. Er bleek een avond te zijn van een ondernemersvereniging of zoiets. Daar is op zich niets mis mee. Om iemand te spreken werd al wat lastiger. We werden naar een klein ongezellig zaaltje gestuurd die eveneens vol zat met gasten. Om plaats te kunnen nemen moesten we het tafeltje heen en weer schuiven. Wat een blamage. Na een paar minuten zijn we dan ook opgestapt en hebben meegedeeld dat we bijzonder teleurgesteld waren. Zelfs dat werd niet begrepen maar met een opmerking van “dan had je het maar moeten aangeven” afgedaan. Of het nu zakelijk of privé is, mij zien ze daar niet meer. Je wordt echt als een nummer behandelt.
Niels-Daan 2 september 2011 | |
Wat een teleurstelling dit restaurant. Het ziet er op het eerste oog prima uit, maar het eten is echt veel te duur voor de slecht kwaliteit. Verbrande aardappelen op ons bord en een zeer vervelende gast in het restaurant die zelfs met bestek begon te gooien. Omdat het kennelijk een goede klant was, werd hier alleen maar om gelachen en niets mee gedaan. |
Geef zelf je mening over Brasserie De Boerderij