Aan de Amstel is open voor borrel en diner! Wij hebben een kleine kaart en alles wat daar op staat is zelfgemaakt, van taarten tot onze likeurtjes. Wij hebben ook nog eens een heerlijk terras aan de Amstel waar de hele middag en avond de zon op staat. Ons restaurant is ook af te huren voor groepen vanaf 18 personen en daarnaast cateren wij ook op andere locaties!
Tot gauw!
Werkelijk fantastische avond gehad en de jonge chef kwam zelfs het hoofdgerecht brengen!
De bavette en de vis (beide hoofd) waren van uitzonderlijke klasse! Chapeau! kom zeker terug!
Na er de eerste keer erg goed te hebben gegeten, vol verwachting terug met vrienden. Dat viel tegen. De smaak van de ravioli was nog steeds goed, maar de saus waterig, waardoor het geheel er onappetijtelijk uitzag. Het vlees van de bavet was goed, maar het stampotje er onder had een onduidelijke structuur. Tenslotte hadden de garnalen in het voorgerecht geen enkele smaak. Hopelijk had de kok een slechte dag en komt het volgende keer weer goed.
Wij hebben gisteravond lekker gegeten, bloemkoolcreme met cocquilles, filet van eend en heerlijke citroenmerengue en chocolademousse toe. Een hele ontspannen setting met een vlotte en vriendelijke bediening. Ga zo door! Spannende wijnen ook, trouwens!
Een absolute aanrader, orginele menu's die elke twee weken veranderen en de wijnkeuze ook. Bediening is attent en vriendelijk, goede sfeer en goede vibes. We hebben er nu 6 keer gegeten en zijn nog nooit teleurgesteld geweest, Aan de Amstel zou bij de top 10 van Amsterdam moeten horen, of was het dat al...?
Waanzinnig lekker gegeten in een gezellig tentje aan de Amstel. De bediening was erg aardig en attent. Ze konden alles goed uitleggen en wisten op al onze vragen antwoord te geven. We konden helaas geen toetje meer nemen, toch te veel gegeten, maar genoten van een lekkere zelfgemaakte likeur (citroen/verveine!) met koffie en heeeeeeerlijke bonbonnetjes van Sophie. We komen gauw weer!
Maandag
Dinsdag