Heerlijke asperges gegeten in het altijd zo amsterdams gezellige restaurant. Eerlijke produkten, kwaliteitswijn, goede sfeer en een zeer charmante gastheer
Wij hebben hier afgelopen weekend gegeten op aanraden van vrienden en kennissen. Wij hadden om 18.30 gereserveerd en waren dan ook de eerste aanwezig in het restaurant. In eerste instantie leek het wat ongezellig, maar de twee heren die ons bedienden waren zeer vriendelijk en galant. Binnen een mum van tijd liep het restaurant vol en hadden de heren hun handen vol. Ondanks dit kwamen de gerechten (het 3 gangen menu) binnen aanzienlijke tijd de keuken uit en waren de borden rijkelijk belegd. De vis van de dag (kabeljauw) was zeer goed geprepareerd met leuke en interessante garneringen. Al met al hebben wij hier ruim 2.5 uur genoten van de vriendelijke en ongedwongen sfeer, en uiteraard de heerlijke en goede gerechten.
Gisteravond heerlijk genoten van aspergesoep en gerookte zalm als voorgerecht. Daarna verukkelijk op smaak gebrachte gamba's en als toetje de avocadoparfait die op je tong smelt. Bediening is professioneel en zeker niet overdreven. Al met al een aanrader op de Overtoom, om gezellig en smaakvol te eten. Sfeer in het restaurant is gemoedelijk!!
Echt fantastische eend en rib-eye gegeten gisteren. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Bediening vriendelijk, ongedwongen sfeer. We komen hier zeker nog wel eens terug!