ActiviteitenAfhalen
KeukenItaliaans

1 december 2012

Geweldig restaurant!
telkens al ik hier kom geniet ik met volle teugen!
de wijn is super! ik ben zelf ook wijnhandelaar en kom hier graag voor goeie italiaanse wijnen.
de bediening is leuk en het ziet er goed uit!
ben zeer tevreden!

Gegeten op: 8 november 2012.

7 juli 2012

Enkele weken geleden tweegangen menu vis gekozen. Het voorgerecht was een beetje bij elkaar geraapt: wat garnalen, een beetje gerookte zalm, mosselen. Niet erg verrassend. Daarna heel lang wachten voor het hoofdgerecht. Dat was zalm in folie bereid met een behoorlijk zoute pestosaus. Niets erbij. Voor 24,50 erg mager. Gekozen voor een witte Italiaanse wijn, door de eigenaar op de kaart aanbevolen. Deze was helaas al een paar jaar over het hoogtepunt heen. Een echte winkeldochter. Voor ons geen tweede keer.

Eten62
Eten62
Expertproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

24 mei 2007

Prima eten en erg goede bediening, heerlijk zitten tafelen in het zonnetje op terras waar m.i. wel wat te veel verkeer langs kwam. Verwacht ik nooit zo in het ommense. Al met al wel een behoorlijk restaurant. Redelijk tot goed.

Zwitser
Zwitser
Meesterproever

22 februari 2007

Een 3 gangen diner binnen in de Niet Roken ruimte bij de open haard gegeten en zeer goed bevallen. Trendy ingericht maar toch gezellig. Het was zaterdag en we waren niet de enige maar er wordt door het personee toch aandacht besteed aan de gasten. Het eten en de wijn was heerlijk (wij hadden geen pizza!) alleen jammer dat bij het desert de slagroom uit een spuitbus kwam.

Wende
Wende
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over La Dolce Vita

Schrijf hieronder je recensie over La Dolce Vita. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.