7.2
7.4
Cijfers worden niet getoond
ivm sluiting restaurant
Toon telefoonnummer 024 360 91 11

Op deze lokatie is een nieuw restaurant geopend: STAPS

29 recensies

24 juni 2010

Erg goed restaurant, kom hier regelmatig. Goede prijs kwaliteits verhouding. Elke maand een nieuwe avondkaart wat het verrassend en nieuw houd. De bediening is erg vriendelijk goed en snel. Hier zie je ook vaak dezelfde en het leuke is ze kennen jou ook. Ze herkennen dus de gasten die vaker komen, en dat maakt het erg persoonlijk en leuk...!

10 mei 2010

Heerlijke aspergekaart, in de soep, met biologische ham of met gerookte zalm, allemaal even lekker!

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
Proever69876
Proever6987...

11 januari 2010

Gezellig retaurant en vriendelijke bediening. Van een restaurant met een dergelijk hoge score had ik echter wel een hogere kwaliteit van het eten verwacht. Het vlees was niet rood (zoals gevraagd) maar medium doorbakken en de dadeljus minder spannend dan verwacht.

Iris1979
Iris1979
Fijnproever

17 november 2008

hier in de middag heerlijke wijn (veel keuze!!!) gedronken met een heerlijk plateau olijven, brokkelkaas, brood+kruidenboter. Goede sfeer en vriendelijke bediening. kaart voor de avond zag er ook lekker uit

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
liannedehaan
liannedehaa...

24 oktober 2008

Bij dit cafe komen we wel vaker dan bij andere gelegenheden. Het is er gezellig en de kwaliteit is heel goed. Leuk om gezellig te tafelen of even tussen het shoppen wat te eten.

Proever83011
Proever8301...

30 augustus 2008

Redelijk, verder kom ik niet. Het eten was redelijk - van mijn tafelgenote, die de kalkoenspies met saté had en van mezelf ( ik had de lamsstoofschotel waar wel erg weinig groente bijzat).
De bediening was redelijk, de wijn was redelijk...Alleen de terraslokatie is mooi. Al met al belooft het meer dan het kan waarmaken.
Zeventje.

marinus1
marinus1
Meesterproever

15 juli 2008

Afgelopen zaterdagavond hebben wij met twee personen bij Staps gegeten. We begonnen allebei met een pittige tomatencappucino, heerlijk en leuk geserveerd in een echte cappucinokop met een dikke laag schuim.
Als hoofdgerecht nam ik een gestoofd visje met een hele moeilijke naam. Het werd geserveerd in aluminium folie, met wat citroen en boter.
Geen slecht visje maar het eten met een metalen mes uit aluminium folie met wat zuur is niet prettig. Mijn tafelgenoot at sate met frites, wat er op het grote bord wat armoedig uit zag.De smaak was goed.
Tot zover alles redelijk, het nagerecht viel echter tegen, of beter: was niet te eten. Daarmee bedoel ik de bosvruchtenparfait, deze kwam net uit een vriezer van 20 gr. onder nul. Het was keihard, er werd nog wel een mesje bijgeleverd maar dat was niet voldoende om er ook maar een klein stukje af te snijden. Het zag er met alle bosvruchten die erin zaten wel vrolijk uit. De bediening gaf toe dat het te hard was maar een verontschuldiging of een gratis kopje koffie kon er niet af. Het ijs is, op een paar deukjes na onaangeroerd weer naar de keuken terug gegaan maar moest wel afgerekend worden. Niet zo aardig!
De bediening was redelijk, maar niets bijzonders. De totale prijs van E50,- viel niet tegen.

kaatje77
kaatje77

4 juni 2008

Voor deze prijs kan je hier prima eten. De tomatencappucino vooraf was erg goed. Ik had de tonijn als hoofdgerecht en die had een goed formaat, jammer was wel dat er naar mijn smaak iets te veel saus omheen lag. Mijn partner had de kalkoensate. Een simpel, maar smaakvol gerechtje. Hij werd echter wel lauw geserveerd. De bediening was aardig en attent, maar weinig extra's. De serveerster wist niets over de wijnkaart te vertellen, daarnaast had het oplezen van het bord met daarop het menu aan tafel weinig meerwaarde, omdat wij de indruk kregen dat ze geen idee had wat ze precies oplas. Al met al een iets meer dan gemiddeld restaurantje. Lekker eten voor een prima prijs met aardige bediening. Wil je echt iets extra's dan moet je toch een stukje verder kijken.

Proever60601
Proever6060...

12 mei 2008

Heerlijke asperges gegeten, in de soep, in de salade, met balsamico, met ham en met zalm: allemaal even lekker!! Bediening is prima, de menukaart wordt uitgebreid toegelicht. Prijs-kwaliteit dik in orde.

rienbouw
rienbouw
Topproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

3 april 2008

Ben nu al meerdere keren gaan dineren bij Staps en laatst voor het eerst geluncht. Het is me alle keren erg goed bevallen. Er staan bijzondere gerechten op de kaart, die mij elke keer erg goed bevallen zijn! De bediening is alert en vriendelijk. Soms is het wat rustig wat een beetje jammer is. Snap eigenlijk niet waarom, is echt een aanrader! Prijs-kwaliteit verhouding is in orde.