8.0
7.7

KeukenEetcafé, Frans, Bistro, Hollands, Internationaal & Brasserie
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

corinne2 corinne2 27 februari 2012

Wij hebben hier gisteren gegeten en dit was boven verwachting! Wij hadden nl. gebruikgemaakt van een Groupon bon en werden al gewaarschuwd dat sommige restaurants dan nog wel eens een slap aftreksel van hun normale menu willen serveren. Nou, dat was hier dus absoluut niet het geval! Wij hadden een volledig 3-gangen diner t.w. carpaccio, varkenshaas met roombrie en heerlijk cranberrysaus en creme brulee. Partner had een kaasplankje al dessert. Allemaal even heerlijk en ook voor de reguliere prijs zeker een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bediening heel erg vriendelijk en zeer servicegericht. Gezien dat er een mooi terras ligt voor het pand, dus we komen sowieso met mooi weer terug om daar te gaan genieten.

Hendriks_G Hendriks_G 16 februari 2012

Positief, zo zou ik onze kennismaking met Staps omschrijven. Misschien wel erg positief.
We hebben heerlijk gegeten. Prijs/kwaliteit erg sterk, vriendelijk personeel. Mag soms iets meer kennis hebben, maar dan is er een collega/baas die uitkomst biedt. Het nagerecht had iets sneller mogen komen, maar de witte chocolademousse was duidelijk huisgemaakt en heerlijk!

Nicky76 Nicky76 16 oktober 2011

Staps is een gezellig eetcafeetje in het centrum van Nijmegen met een hele goede prijs/kwaliteit verhouding! Gisteravond met 3 vriendinnen gegeten en het was heerlijk! Een 3 gangen menu is slechts 24,50 en dan kun je gewoon uit de kaart kiezen(!). Kaart is wel wat beperkt, maar daardoor kunnen ze juist goede en lekkere gerechten aanbieden. Ik raad het iedereen aan. Ook de bediening was heel vriendelijk! Als ik een minpuntje moet geven is het de inrichting, dit had misschien nog iets warmer/gezelliger gekund.

lydiaschmitjes lydiaschmitjes 2 september 2011

ik ben afgelopen week voor de eerste keer bij staps gaan eten, en het was heerlijk echt een aanrader.
heerlijke gegratineerde champignons als voorgerecht en de diamanthaas als hoofdgerecht HEERLIJK!!!
daarna nog lekkere aardbeientiramisu en een kopje koffie.
zeker voor herhaling vatbaar, ook erg leuke bediening en een mooi terras.

bladplantje bladplantje 1 november 2010

Gezellig en prima eten. Ook als vegetariër kun je hier goed terecht.

Geef zelf je mening over STAPS

MaandagGeopend
DinsdagGeopend