KeukenBbq, Grill, Frans, Bistro, Hollands, Internationaal, Pannenkoeken / Poffertjes, Vegetarisch & Regionaal

jochaniak jochaniak 22 maart 2012

Een wat oudere ober (manager?) was vrij lomp met alles. Eten was redelijk, niets bijzonders voor het geld dat je betaalt. Geopend tot 21.00 maar we werden 'vriendelijk' verzocht om tegen 20:15 al te betalen zodat ze de 'dag konden afsluiten' en vervolgens werden we nog geen 10 min. later gevraagd om te vertrekken, het was nog geen 20.30..bizar... dus geen aanrader, je kunt je geld beter ergens anders uitgeven waar je ook wat gezelliger zit. Voor ons in ieder geval nooit meer.

Simone73 Simone73 8 december 2011

Na een regenachtige wandeling hebben we bij Woody's heerlijk gegeten en een warm drankje genuttigd. De kinderen konden fijn spelen bij Woody's. De bediening was erg aardig en het eten was er heel lekker! Toen mijn zoon er de volgende dag achterkwam dat zijn coll nog bij Woody's hing heeft de eigenaar deze naar ons opgestuurd. We hoefden hier niets voor te betalen en er werd ook gebeld en per mail gevraagd of het item ontvangen was. Dat noem ik nog eens service! Bedankt Woody's! Een aanrader in een prachtig natuurgebied!

DeathStella DeathStella 28 augustus 2011

We zijn hier drie keer geweest. De eerste keer was oké. We hebben hier toen na een flinke wandeling lekkere verga-kroketten gegeten. Vorig jaar zomer zijn we hier weer geweest. We hebben ongeveer 20 minuten op het terras gewacht op de bediening, maar deze kwam maar niet. Dit terwijl ze met z'n vieren bij de bar op het terras stonden te kletsen. Zelfs nadat we gewenkt hadden (en dit gezien was door iemand van de bediening) kwam er niemand. Pas toen we weg liepen, kwam er symbolisch iemand naar onze lege tafel lopen. Nog nooit heb ik zulke slechte en asociale bediening gezien. De laatste keer was wel iets beter. We hebben toen een broodje en een pannenkoek gehad. Deze smaakten beide wel redelijk, maar wel een beetje vet. Bovendien kwamen de champignons uit blik. Aangezien ze totaal geen smaak hadden, was het meer decoratie. Helaas betaal je er wel voor. De reden dat we hier vaker zijn gekomen is omdat er verder niets is op de Holterberg en we na een flinke wandeling toch echt wel honger hebben. Het terras is ook wel mooi, maar of je ook werkelijk bediend wordt is de vraag.

welling welling 15 augustus 2011

Naast veel te vette aangebakken pannenkoeken was de bediening ongelooflijk slecht. We kregen een doodgeslagen biertje uit de tap die we graag wilde inwisselen voor een biertje uit een flesje. De "manager" moest erbij komen die ons duidelijk maakte dat we toch echt de eerste waren die klaagden over de bierkwaliteit. Hij bracht vervolgens 2 extra fles-biertjes in rekening. Toen we hem erop attendeerde dat we eigenlijk niet hadden verwacht zelf maar de koste te hoeven dragen voor 1 extra biertje (we hadden het doodgeslagen bier teruggegeven) kregen we een preek dat hij niet wilde opdraaien voor het veranderen van bestelling. Geen verontschuldiging voor de fout in de rekening, niks. Blijf hier weg, deze toko verdiend het om snel failliet te gaan.

HKoldor HKoldor 21 februari 2011

Prima gegeten. Ik vond dit zelfs goed voor een fastfoodrestaurant, wat ze pretenderen te zijn.

Geef zelf je mening over Woody's Pancakes & Steaks

Maandagvan 11:00 tot 21:00