Mastika doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni
Etenenzo 29 april 2012 | |
Goed verzorgde avond gehad! Bijzondere gerechten en zeer prettige ontvangst en bejegening. Er wordt echt geluisterd naar je wensen. |
movimento 27 februari 2012 | |
Heerlijk gegeten. Mastika is echt een restaurant waar met verse groenten/vis en vlees op een hoog niveau gewerkt wordt . Wij hebben een heerlijke avond gehad een 5gangen diner met zalige turkse wijn erbij. |
Evelien_72 30 januari 2012 | |
Heerlijke avond gehad. Bijzonder goede en behulpzame bediening. Comfortabele aankleding en stoelen. En niet onbelangrijk, heeeerlijk gegeten. De voorgerechten waren geweldig. En ook het hoofdgerecht (gegrilde kalfshaas) was bijzonder lekker. Portiegrootte ook uitstekend. Bijzonder goed adres voor een heerlijke avond uit eten! |
GdJ 15 januari 2012 | |
15 januari 2012.
kimm- 2 januari 2012 | |
heerlijk gegeten bij Mastika.
ProeversB 23 oktober 2011 | |
Donderdagavond super lekker gegeten. Een 10-gangen menu van de chef kok.
giocomo 20 oktober 2011 | |
GM191 18 oktober 2011 | |
Prima eten, correcte bediening. Wij aten een 10 gangen diner, heerlijk. De groentes waren ruim aanwezig. Het gegrilde vlees was heel goed gegrild, en de borden waren prachtig opgemaakt. De espresso was ook goed. Komen vaker hier terug! |
iemand niemand 25 september 2011 | |
Heel mooi pand en van binnen ook schitterend.Mooie ornamenten plafond met grote kroonluchters enz enz. Turks muziekje aan,Turkse bediening,ja zo ben je echt even in Turkije. Wij hadden een mooi plekje boven aan het raam,zodat je de hele straat over kan kijken.Bediening was netjes en vriendelijk,lette goed op.Eten misschien wat aan de dure kant,maar zij kunnen dat hiervoor vragen vind ik,het was allemaal heerlijk en het werd mooi opgediend en de hoeveelheid was oke. Zo veel lekkere toetjes dat de keuze moeilijk was ! Sowieso een aantrekkelijke menukaart.Jammer dat er op zaterdagavond maar een paar tafeltjes bezet waren,zo'n mooie/goede tent hoort gewoon vol te zitten. |
Yess 26 augustus 2011 | |
Heerlijk gegeten, prima bediening (zoals het hoort!). Echt een aanrader! Ze zien me hier vaker. |
Geef zelf je mening over Mastika