Het Pakhuis

Website: www.pakhuisdelft.nl
E-mail: mail@pakhuisdelft.nl
Geopend (of niet?)

Keuken: Internationaal
Keuken open: vanaf 11:30 tot 22:00. Ma gesloten. Di,wo,do,vr,za,zo geen lunch. Di keuken open van 17:30 tot tot 22:00,wo keuken open van 17:30 tot tot 22:00,do keuken open van 17:30 tot tot 22:00,vr keuken open van 17:30 tot tot 22:00,za keuken open van 17:30 tot tot 22:00,zo keuken open van 17:30 tot tot 22:00.
Chef: A. Timmers
Maitre: D. van Haasteren
Minimum menuprijs: €19.50
Gemiddelde menuprijs: €19.50
Huiswijn per fles: €14.00
Huiswijn per glas: €2.60
Betalen:
Kenmerken: Airconditioning, Bar, Brand bier, Kind vriendelijk, Honden toegestaan, Fingerfood, Jaarclub eten, Gluten vrij, Afstudeerborrel, Groepen max. : 150, Lactose vrij, Lunch, Stoep, Terras, Parkeergarage, Privé ruimte max. : 150, Begane grond, Zakelijk, Hip/trendy, Rustig praten, Romantisch, Solo, Meekijken in de keuken toegestaan, Rolstoel toegankelijk, 24/12, 25/12, 26/12

Fris verdient een flesje

Share |

Verdeling van de 58 meningen

53%

22%

12%

Beoordelingen van gasten samengevat

‘Het eten in Het Pakhuis kun je het beste vergelijken met tapas uit Zuidoost-Azië.’ ‘Een erg leuk concept al die kleine gerechten’, ‘heerlijk gevarieerd’ en ‘de kaart wijzigt regelmatig: eens per kwartaal’. Door je maaltijd te delen ‘met je tafelgenoot heb je een grote variëteit aan heerlijke gerechten op je bord!’ ‘Het Pakhuis is absoluut een aanwinst in Delft.’

Ook restaurants beoordelen? Meld je aan als proever op iens.nl!

Restaurant Foto's

Dit zeggen de gasten over Het Pakhuis

fhuisema
Slecht 31-07-2010
0 0
Vegetariers kunnen hier beter niet naar toe gaan. Zes van de zeven vegetarische gerechten besteld. Eigenlijk kunnen we met de beste wil van de wereld geen enkele aanbevelen, en sommige waren ronduit vies. Overbodige en geforceerde creativiteit die leidt tot smakencombinaties die eenvoudigweg niet werken en niet lekker zijn. Het laatste gerecht dat werd uitgeserveerd was niet gaar, sommige van de champignons waren gewoon rauw. Dit gerecht hebben we dan ook
sanenxan
Goed 21-07-2010
0 0
Wij hebben hier gebruik gemaakt van de highwinning en zijn ook 2 x hier gaan dineren. De vele wijnen per glas zijn net zo belangrijk voor ons als de vele gerechten op de kaart. Wij hebben tot nu toe altijd gekozen voor de dagspecialiteiten, zoals de griet in zijn geheel geserveerd. De Vis gerechten zijn veruit de lekkerste. De gerechten staan kort omschreven op de menukaart en worden bij het serveren
Geluketer
Uitstekend 19-06-2010
0 0
Heerlijk op het terras gegeten!Absoluut met stip mijn nummer 1 restaurant!
roeland
Uitstekend 14-04-2010
0 0
Gestruikeld over dit restaurant via een sushi bon die ik in mijn brievenbus vond. In het Pakhuis eet je verschillende gerechten ipv bijvoorbeeld 1 hoofdgerecht. De koude gerechten zijn zo groot als voorgerechten, van sushi tot carpaccio, de warme gerechten zijn net als hoofdgerechten in 2e gedeeld. Aangezien ik altijd slecht kan kiezen van een menukaart sluit dit dus helemaal aan bij mijn wensen! Zo eet je met zijn 2en dus
ruud60
Matig 16-02-2010
1 1
Een rumoerige zaak. veel kleine porties die onregelmatig worden geserveerd.De prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken. Geen aanrader. Wel vriendelijk personeel

NB Bekijk alle meningen van Het Pakhuis bij het Meningen tabje.

Beoordeel Het Pakhuis zelf!

Je mening dient te gaan over Het Pakhuis. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend