7.6

Lunch
Diner

4 april 2013

Vanavond hier gegeten met 4 vowassenen en 3 kleine kinderen,
we waren net op een zeer onplezierige manier ontvangen door de eigenaar van restaurant By ons in Vathorst en waren daardoor bij Dims beland, ontvangst was een verademing zeer gastvrij en plezierig zeker met 3 kleine kinderen, het eten Varkens roast was werkelijk subliem, zacht gegaard en zeer smaakvol voor de kleintjes een variatie van vlees en vis met frietjes, en vooraf heerlijk brood de inrichting is bistro stijl schoon en comfortabel;
toilet ruim en keurig netjes voor de kinderen speciaal speelhoekje, wel bij de entree maar zodanig dat de andere gasten er geen zicht op en last van hebben.
Gezellig voor oud en jong. zeker een aanrader.

Gegeten op: 3 april 2013.
wilkoeman
wilkoeman
Proever in spe

12 januari 2013

Lekker met z'n vieren op het terras gezeten tot het iets te koud werd. Dit was de derde keer dat we er gegeten hebben en eerlijk gezegd was deze keer de minste. Het lukte de koks niet om in eerste instantie bij twee van de vier een rood en mals stukje vlees te leveren. Uiteindelijk kregen we veel later een nieuw hoofdgerecht, terwijl de anderen al lang waren uitgegeten. Verder zou je meer verwachten voor de redelijk hoge prijzen. Toch zou ik er zeker weer terug gaan voor een herkansing. Ook een kok kan zijn dag niet hebben.

Gegeten op: 10 augustus 2012.
Rucola
Rucola
Expertproever

24 oktober 2012

Hier heerlijk gegeten ivm een verjaardag, bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en hierna konden we kiezen uit één van de tafels. Hierna werd ons op een super leuke attente manier gevraagd wat we wouden drinken en bij ontvangst van ons drinken en het heerlijke brood met olijf en zout.(wat je tevens altijd krijgt) werd ons het verrassings menu vertelt op een leuke verrassende manier.

We hadden meteen voor het hoofdgerecht gekozen, en deze was moeilijk te kiezen waar genoeg 'echt lekkere' keuzes maar toch voor het Ilberico gaan met een overheelijk stamppotje van andijvie met een heerlijke mosterd saus en met een lekker frisse bijkomst van snijbonen die gegaard waren en mooi julienne gesneden waren. Hiernaast had ik een advies gevraagd over een wijn bij mijn gerecht en deze was, een heerlijke mooie rode volle wijn. (weet helaas de naam niet meer.) We hadden voor het verrassings toetje gekozen en was zekers een leuke verrassing! de opmaak was mooi en leuk gedaan met allerlei anans elementen van siroop van ananas een bolletje ijs van ananas een torentje van ananas met schuim en suiker koekjes met hierbij nog gekruimelde pistaches. het was een goede lekkere verrassing in ieder geval!

Omdat we dus nog een jarige jop onder ons hadden en wij dit te laat hadden aangegeven kregen we bij de koffie nog super mooie zee van sterren en hier bij nog lekker chocolade bonbons en een heerlijke gelaagde chocolade cake/koek.

Resumé; we hadden een leuke avond bij *dimS het interieur is mooi robuust maar wel zeer mooi opgezet en je herkent de elementen van de Oude *Smid die er ooit stond. Het eten is goed personeel is zeer attent en gezellig en zijn heel gemoedelijk en bedienen zeer goed, er stond in ieder geen glas leeg en mocht je dit toch willen was dit geen probleem!

Gegeten op: 11 oktober 2012.
sam1105
sam1105
Proever

29 september 2012

Het restaurant heft een prettige sfeer en is modern ingericht. Als je het restaurant betreed is er gelijk een kinderhoek. Dus niet vallen over het speelgoed.

Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen en werden onze jassen aangenomen. De bediening heeft ons vervolgens aan tafel begeleid.

Naar het inschenken van een drankje werd ons een vis aanbevolen en het menu gebracht. De kaart is klein en heeft aan de achterkant een beschrijving van de aangeboden ingrediënten. Dit is ons als positief bij gebleven.

De voorgerechten:
Wij hebben gekozen voor de zalm en de pompoensoep. De soep was smakelijk en goed bereid. Enig nadeel was dat de soepstengel een rode kleur afgaf. De opmaak van de het bord was perfect. De zalm was goed bereid en niet droog. Echter volkomen smakeloos. De vadouvan had ook geen smaak en de grove uien in de sla waren overheersend. Tevens was het gebruik van olie overmatig. Samenvattend is te zeggen dat de soep goed en de zalm ronduit smakeloos was.

De hoofdgerechten:
Hier hebben wij gekozen voor de Linguine. De opmaak van het bord was ook hier goed. Echter de smaken zijn in de keuken gebleven. De smaak van olie was overheersend. Door de afwezigheid van een saus waren het losse ingrediënten op een bord die niet samen gekomen zijn tot een gerecht, terwijl de ingrediënten wederom van een goede kwaliteit waren.

Door de matige maaltijd hebben wij niet besloten om voor een nagerecht te kiezen. Wij hadden alleen coffee. De bonbons en lekkernijen die bij de koffie serveert worden waren zeer uitgebreid en top van kwaliteit en smaak. Zo hebben wij toch nog een klein dessert gehad.

Concluderend:
De service is uitstekend, de bediening vriendelijk en attent. Het eten wordt goed gepresenteerd maar is smakeloos en onder niveau. De prijzen zijn middelmatig en voor wat mij betreft voor het geboden aan de te hoge kant. Ik zal er hierdoor het restaurant dan ook niet aan familie en vrienden aanbevelen.

Gegeten op: 25 september 2012.
Opmag
Opmag
Proever in spe

7 september 2012

Leuk restaurant. Leuke bediening en terras. Het eten is altijd goed en lekker. Leuke gerechten en goede wijnen. Tja, de trein die steeds langskomt wanneer je op het terras zit; ik zeg, het went!

olaf5
olaf5
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Schrijf zelf een recensie over DimS

Schrijf hieronder je recensie over DimS. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag