koeke 28 december 2011 | |
Vriendelijke maar helaas trage en slechte bediening. Als nu het eten nog prima was geweest maar ook dat kan veel beter. |
Heijerman 10 december 2011 | |
Afgelopen donderdagavond 8 december, ondanks verlate aankomst door een ongeval op de A13 snel bediend en toch op tijd in de concertzaal beland.
loesje2 18 oktober 2011 | |
Hele leuke bediening en gezellige sfeer!
seuter 23 april 2011 | |
Bitterslechte bediening. Veel te veel mensen die van elkaar niet weten wat ze doen. Voorgerecht en hoofdgerecht besteld. Maar na een half uur kwam na diverse aanmaningen alleen maar het hoofdgerecht. Dit wilde ze afkopen met een kop koffie die je toch al gratis krijgt bij De Doelen. Wat een blammage zeg. Reorganiseren die tent. |
karl-jan 19 maart 2011 | |
18 maart 2011 Lekker gegeten met ons tweeen voor dat we naar het concert gingen, bediening was erg vlot en aardig. Komen hier zeken terug!! |
BibiN 7 februari 2011 | |
Hier tijdens het filmfestival gegeten. Wat een leuke bediening zeg! Zie je niet veel meer in Rotterdam. Ondaks het eten van 1 van ons niet helemaal goed was (kregen er een wijntje voor terug) een leuke avond gehad. Is zeker de moeite waard! |
D.S Galjaard 20 december 2010 | |
Aantal dagen geleden hier gegeten tijdens een cultureel avondje in hartje Rotterdam. Prettige bediening. Lamshaas van tafelgenoot helaas meer dan well-done in plaatst van het verzochte medium. Uitstraling van het garnituur bij de gerechten is eentonig en voelt erg goedkoop aan. Prijs/kwaliteitsniveau is onder de maat. Jammer. |
chrispie 6 oktober 2010 | |
Het afgelopen Gergiev festival heb ik aan aantal keer gegeten met mijn vriendin. Wij waren hier erg tevreden over. Buiten de bediening en de keurig gedekte tafels was het eten erg lekker. Met ongeveer 60 euro voor twee personen was en plaatje comlpleet en komen wij hier graag nog eens terug. |
Mart666 6 mei 2010 | |
Voor ons bioscoopbezoekje eerste wat eten in het doelencafé. Mooi biertje op het terras en vervolgens heerlijk gedineerd en diverse wijnen geproefd.De film zijn wij vergeten maar de kwaliteit en de vlotte bediening niet. Wij zullen zeker terug gaan. |
Henk Timmer 15 maart 2010 | |
goede bediening en het zelfde geld voor het eten een hele goede avond gehad |
Geef zelf je mening over Doelencafé