Ik heb nog nooit ergens zo slecht gegeten als hier. Toegegeven: het is al flink wat maanden geleden en met een flink gezelschap, maar de merguez was ranzig, de biefstuk/steak (of wat het ook moest voorstellen) niet gaar. Ook niet nadat we het een keer hadden teruggestuurd! Ik kan me niet voorstellen dat die pizza's zo lekker zijn, gezien de rest wat er uit de keuken komt.
Wij eten hier regelmatig, zowel op de pizza dagen als op de andere dagen van de eetcafé kaart. Het eten is altijd super lekker, en helemaal voor deze prijzen! De bediening is altijd erg aardig, dus ik begrijp de comments hieronder niet... misschien waren ze zelf niet zo vriendelijk? Op pizza dagen is het wel eens chaos, maar ja, zelfs dan hoeven we nooit echt lang te wachten.
Hoe dan ook, een op en top kroeg met altijd goeie muziek en lekker eten... een aanrader!
Zo kan je de ene keer iets heel goed vinden en de andere keer ronduit matig. Laat ik voorop stellen dat de pizza prima is, vooral ook de prijs. Maar het gaat niet alleen om het eten, je wilt je ergens ook op je gemak voelen en dat lukte vanavond na hard proberen echt niet. Het begon al aan de telefoon, toen ik belde voor de beschikbaarheid van die avond. De botte boer aan de lijn had blijkbaar helemaal geen zin in visite.. Na het voordeel van de twijfel toch langsgegaan en ook daar toch weer niet-vrolijke bediening aan de tafel. De bediening (niet allemaal) is brutaal (wat overigens niks te maken heeft met goede jovialiteit en nonchalance). Ik vond het dus mhoah, puur vanwege de niet vriendelijke bediening. Zo zie je maar hoe dit van belang is en je avond, (ondanksd de heerlijke maaltijd), kan maken of breken. Reorganiseren dus..
Inmiddels bijna een half jaar geleden dat we met een groep hier wilden gaan eten op een zondagavond. Blijkbaar had het personeel daar geen zin in, want we werden zeer lomp behandeld. Omdat ik met een deel van de groep later binnenkwam (geld pinnen), wilde ik nog wat vragen over de kaart. De serveerster wilde neit antwoorden en snauwde me toe dat ze dat al had uitgelegd. Ook hebben we heel lang gewacht of ze dan toch in ieder geval een bestelling voor drankjes op kwam nemen, maar omdat een deel al drankjes had, was dat schijnbaar niet de moeite. Na een half uur nog steeds nauwelijks geholpen te zijn, zijn we toen maar weg gegaan en ergens anders gaan eten.
Wellicht is de pizza-avond prima, maar ik zou er voor iets anders nooit meer naar toe gaan.
Wat een heksenketel op pizza avond. Diep respect hoe keuken en bediening hiermee om gaan. De pizza's zijn ondanks de drukte altijd zalig en dat voor een euro of zes!