De ‘leuke formule combineert ‘Japanse, Franse en Zuid-Amerikaanse invloeden’ tot ‘verrassende combinaties’ met ‘spannende texturen’ die bovendien ook ‘visueel aantrekkelijk zijn’. Wat dacht je van ‘gefrituurde asperges met spek en wasabi-mayonaise’? En ‘runderlende met gestoofde wintermeloen, Japanse citrus en cantharellen’? Maar ook het ‘verrassingsmenu stelt absoluut niet teleur’. ‘Hoewel de ruimte krap, lichtelijk oncomfortabel en rumoerig is’ doet dit niets af aan de ‘uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding’. ‘Wat een feestje om hier te eten!’
Fantastich eten en een heel goede service van de Spaanse ober die goed Nederlands spreekt.
Een absolute aanrader!
Gaan komende week met vrienden terug.
Prima gegeten, duurt wel wat lang. Jammer dat er lastig met dieetwensen wordt omgesprongen. Chef aan tafel zie je weinig meer, maar wel goed dat hij dat doet!
Vers, fris, raw, tintelend, spannend, super creatief en dat onder het genot van een heerlijke Japans wijntje. Helemaal passend bij ons, want daarna voelden wij ons weer vitaal door balans. Heerlijke avond gehad met een super service. Het was echt de topper van ons weekendje Den Haag.
Op zaterdagavond vanaf half acht gegeten met vrouw en twee kinderen. Bijzondere gerechten en goed klaargemaakt. Toppers waren de pizza sashimi en de frikandel speciaal. Gastheer gaf ons een prettige ontvangst en de Spaanse ober compenseerde z'n matige Engels met enthousiasme. Niet de beruchte 'Dutch indifference' die elders gemeld werd en waar ik zelf altijd een gloeiende hekel aan heb. Enige minpunt was dat er bijna een uur tussen de gangen zat. Het was druk, maar het is toch echt elke week zaterdag. Kinderen stortten om half elf in en daarom helaas geen dessert, koffie etc. Toch komen we hier beslist terug.
Ik kom hier al sinds een tijd! Super sfeer, super eten. Een zaak die zich kan meten met de betere fusion restaurants in London, NYC, Rio en Bangkok. Ik als kok wordt nog regelmatig door de smaken verrast. Mooi terras in de zomer en prachtige wijnen. Deze zaak is een echte place to be in Den Haag en van mij apart Nederland. Origineel en hoog van kwaliteit!