Dit is typisch een toeristenrestaurant. Alsof die niet lekker willen eten! Afgelopen zaterdag met z'n vieren hier gegeten. Lamskoteletten besteld. Het lam was al meer schaap dan lam, gril was waarschijnlijk al een tijd niet schoongemaakt, want verbrande smaak en voor een groot deel nog rauw. Spareribs waren wel mals maar smaakloos. Alles stond ook in no time op tafel. Ik zeg: niet doen!
Gevraagd of we snel iets konden bestellen. Gekozen voor 2 maal een soep en 2 maal steak. Ondanks dat we gevraagd hadden deze medium te bakken kwam deze doorbakken aan.
We kregen het advies om deze argentijn is te proberen, nou eens maar nooit meer, we kregen gambas vooraf, daar zat de ontlasting nog in, echt slordig, en kippevleugels die een week geleden al gegaard waren. Wat een afknapper, we hebben alles laten staan en betaald en zijn naar een ander restaurant gegaan!Ons zie daar niet meer